Şampiyonluk için buradayım

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk için buradayım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 01:21

Bordo mavililerin, Chelsea’den kiraladığı Alman oyuncu, transfer sürecinde eskiden de aynı takımlarda oynadığı M’bia ve Mehmet Ekici ile görüştüğünü ve ikilinin verdiği olumlu referansların imzasını kolaylaştırdığını söyledi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, kiralık olarak kadrosuna kattığı Chlesea’nin Alman yıldızı Marko Marin için dün imza töreni düzenledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki törene kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma da katıldı. Trabzon gibi büyük bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki oyuncu “Bu sezon kulübün nihai amacı olan şampiyonluğa katkı sağlamak için buradayım” ifadelerini kullandı.

‘ÇOK TÜRK ARKADAŞIM VAR’

TRANSFER sürecinde Mbia ve Mehmet Ekici ile görüştüğünü belirten Marin, “Mbia ile Sevilla’da beraber oynadık, UEFA Kupası’nı kaldırma şansını yakaladık. İmzadan önce bireysel temasımız oldu. Kulübün hedefleri konusunda bilgi alışverişinde bulundum. Bana pozitif şeyler söyledi, kararı almamda bana yardımcı oldu. Mehmet Ekici ile de birlikte oynadık. Ondan da güzel şeyler duydum” dedi. Almanya’da çok Türk arkadaşı olduğunu da dile getiren yıldız oyuncu “Bana Trabzonspor’un çok büyük bir camia olduğunu, her zaman şampiyonluk için savaşan bir takım olduğunu söylediler” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!