'Şampiyonların izinde' projesi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonların izinde projesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 15:22

'Şampiyonların izinde' projesi

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığın tarafından hayata geçirilen 'Şampiyonların İzinde' projesiyle farklı branşlarda spor hayatını sürdürmekte olan sporcular, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla bir araya getiriliyor.
'Şampiyonların İzinde' projesi ile Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ya da takım sporlarında önemli başarılar elde etmiş sporcular, geleceğin spor yıldızı adayları ile bir araya gelerek bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşacaklar. Proje ile geleceğin yıldız adaylarına ve antrenörlere dopingden arındırılmış sporun ve centilmenlik ilkelerine bağlı temiz sporun önemi, önleyici ve koruyucu çalışmalar kapsamında bağımlılık nedir, bağımlılığın hayatımıza ve sağlığımıza olumsuz etkileri nelerdir konularında genç sporculara farkındalık eğitimleri verilecek.
Proje Spor Spikeri Ersin Düzen'in moderatörlüğünde, Dünya ve Avrupa Halter Şampiyonu Halil Mutlu'nun katılımıyla 29 Ocak Pazartesi günü Gaziantep Gazikent Gençlik Merkezi Spor Salonunda program gerçekleştirilecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!