Şampiyona yakışır oynadılar

Güncelleme Tarihi:

Şampiyona yakışır oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2013 01:06

Başbakan Erdoğan, G.Saray’ın Sivasspor maçını izlediğini belirterek “Çok güzel bir final maçı oldu, Fatih Hoca’yı arayıp kutladım” dedi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grubu’ndaki konuşmasında, Galatasaray’ın şampiyonluğu garantilediği Sivas maçını takip ettiğini belirterek: “Bizzat Fatih Hoca’yı da aradım, şampiyonluk için kutladım. Çok başarılı ve güzel bir final maçı oldu. Bu final karşılaşmasında her iki tarafın da attığı goller çok çok güzeldi” şeklinde konuştu.

‘Başarılar devam etsin’

Galatasaray’ın hakikaten şampiyona yakışır şekilde oyun sergilediğini söyleyen Başbakan Erdoğan, “Ben de Fatih Hoca’nın nezdinde hepsini kutladım, tebrik ettim. Başarılarının bundan sonra uluslararası bazda da devamını dilerim” ifadesini kullandı.

Türkiye’ye güveniyoruz

BAŞBAKAN Erdoğan, FIFA Başkanı Sepp Blatter, Spor Bakanı Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik ve U20 Dünya Kupası Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcı’yı kabul etti. Sepp Blatter, “Başbakan harika bir insan. U20 Dünya Kupası için mükemmel bir ev sahipliği yapma hedefleri çok güzel. Türkiye’ye, statları doldurmak için ne gerekiyorsa yapacakları konusunda güveniyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!