Şampiyon olur

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon olur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 01:11

Mönchengladbach'ın ilk golünü atan Tolga Ciğerci, Fenerbahçe’nin as kadrosunu övdü

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 23. dakikasında takımının ilk golünü atan Türk oyuncu, “Fenerbahçe’nin as kadrosunun Avrupa’da başarılara imza atabilecek kapasitede” yorumunu yaptı.

F.BAHÇE’nin Mönchengladbach’a 3-0 yenildiği karşılaşmada sahanın yıldızlarından biri de Tolga Ciğerci’ydi. Mönchengladbach’ın Wolfsburg’tan transfer ettiği genç futbolcu takımının 23. dakikada kaydettiği ilk golü attı. 20 yaşındaki genç futbolcu, kariyerindeki ikinci takımında başarılı performansıyla göz dolduruyor. Karşılaşma sonrası Tolga ile kendi geleceği ve Türk futbol hakkında konuştuk. Fenerbahçe’nin yedeklerini beğenmediğini söyleyen genç futbolcu, “Fenerbahçe’nin as kadrosunun Avrupa’da başarılara imza atabilecek kapasitede. Şampiyon bile olabilirler. Ancak yedek kadroda yer alan oyuncuların oynadığı futbolun beni şaşırttı” dedi.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM’DA OYNAMAK İSTERİM

Henüz Türk pasaportu olmadığını belirten Tolga Ciğerci, pasaportunu beklediğini ve geldiği taktirde Türk Milli Takım’a çağrılmayı bekleyeceğini söyledi.
Genç futbolcu Türkiye’den bir çok kulüpten teklif aldığını ifade ederek, “Bundesliga’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Onun için tüm bu teklifleri reddettim. Kariyerim açısından çok daha önemli bir pazar. Onun için de şu an Türkiye’den gelen teklifleri düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!