Samek’te Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Güncelleme Tarihi:

Samek’te Yeni Dönem Kayıtları Başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 17:09

SAMEK'TE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK)’lerde yeni dönem kayıtları başladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren SAMEK’lerde yeni dönem kayıtları başladı. 18 merkez, 71 branşta eğitim sunacak olan kurslar için kayıtlar; 30 Eylül Çarşamba gününe kadar devam edecek. Büyükşehir kurumsal sayfasından ön kayıtların yapılabildiğini ifade eden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, kesin kayıt için de nüfus cüzdanı ve öğrenim belgesi fotokopilerinin başvuru yapılacak kurs merkezine teslim edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Kama, “Yeni dönemde 11 yeni branşı daha hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Geleneksel sanatlar, güzel sanatlar, el sanatları, sosyal ve kültürel eğitimler, dil, bilgisayar eğitimleri gibi geniş bir yelpazeye sahibiz. Kayıtların başladığı andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Hemşerilerimizin göstermiş olduğu bu ilgi bizi fazlasıyla memnun etti. İnşallah yeni dönemde de SAMEK olarak kaliteli eğitim anlayışımız ile hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları bünyesinde açılacak 71 branş ise şu şekilde: Güzel Sanatlar: ‘Resim, Karakalem, Karikatür, Fotoğraf, Kaligrafi, Vitray, Filografi, Perspektif.’ Geleneksel Sanatlar: ‘Hat, Ebru, Tezhip, Çini ve Seramik, Minyatür. El Sanatları: Ahşap Boyama, Temel Giyim, Hazır Giyim, El Nakışı, Makine Nakışı, Kurdele Nakışı, Antep Nakışı, Mefruşat, Takı Tasarımı, Kırkyama, Ev Aksesuarları, Modelistlik, Stilistlik, Alüminyum Rölyef, Kumaş Boyama, Cam Boyama, Keçe İşi, Dekoratif Sabun Yapımı Kursu, İğne Oyası, Kağıt Telkari, Ahşap Rölyef, Bez Bebek.’ Müzik Eğitimleri: ‘Bağlama, Gitar, Ney, Keman, Ud.’ Dil Eğitimleri: ‘İngilizce, Arapça, Osmanlı Türkçesi, Almanca, Rusça, Farsça, Abazaca, Adigece, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Gürcüce, Boşnakça, Arnavutça, Korece.’ Sosyal ve Kültürel Eğitimler: ‘Güzel Konuşma ve Diksiyon.’ Bilgisayar Eğitimleri: ‘Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayar Kullanımı, Autocad, Web Tasarımı, Solıdworks.’ Büro Yönetimi ve Sekreterlik: ‘Hızlı Klavye Kullanımı, Yönetici Asistanlığı, Adli Takip Elemanı, Satış Pazarlama.’ Mutfak Eğitimleri: ‘Geleneksel Türk Mutfağı, Yemek Yapımı, Pasta Yapımı, Pasta Süsleme’ Meslek Eğitimleri: ‘Servis Elemanı.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!