Samandağı Kayak Tesisi Tokat Turizmine Katkı Sağlayacak

Güncelleme Tarihi:

Samandağı Kayak Tesisi Tokat Turizmine Katkı Sağlayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 14:51

Başçiftlik Samandağı kayak merkezinin Tokat turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Başçiftlik ilçesindeki Samandağı kayak merkezinin Tokat turizmine katkı sağlayacağını söyledi.
Tokat’ın Başçiftlik ilçesi doğal güzellikleri açısından yaz turizmiyle kendini kanıtlarken, kış turizmi ile de bölgenin en önemli cazibe merkezlerinin başında geliyor. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar kayak yapmak için Başçiftlik Kayak Tesisi’ne akın ederken, Tokat İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer’de kayak tesisinde incelemelerde bulundu. Başçiftlik Kaymakamı Mehmet Özcan, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe ve İl Genel Meclis üyelerinin de katıldığı programda Başkan Dizer kayak yapan vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Kayak tesisinin Tokat turizmine katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Dizer, “Başçiftlik ilçemizin rakım yüksekliğinin ve doğal güzelliklerinin getirdiği avantajı en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Kaymakamlığımız ve belediyemiz ile iş birliği ile proje aşamasına geçtikten sonra İl Genel Meclisimiz tarafından alınan karar ile Tokat İl Özel İdaremiz tarafından yapılan tesisin işletmesini Başçiftlik Kaymakamlığımıza ve Belediyemize devrettik. Tesisimiz ülkemize ve Tokatımıza hayırlı olsun’’ diye konuştu.
Başçiftlik Kaymakamı Mehmet Özcan ise Başkan Dizer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kayak tesisinin yapımında verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!