Salou bilmecesi

Güncelleme Tarihi:

Salou bilmecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin talip olduğu futbolcu için Duisburg başkanı ‘‘satmıyoruz’’ diyor, menajer F.Bahçe'yi beklediklerini söylüyor, Togolu yıldız ise antrenör belli olmadığı için karar veremiyor.

Boşuna gelmesinler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ‘‘mutlaka alacağım’’ dediği Salou'da kulübü ve menajeri farklı farklı açıklamalar yaptı. Dün toplanan Duisburg yönetimi, Togolu futbolcuyu satmayı düşünmediklerini açıkladı. Başkan Dr.Spick, ‘‘Salou'yu satmıyoruz. F.Bahçe boşuna gelmesin’’ dedi.

Fener işi bitmedi

Salou'nun menajeri Peter Telek ise Alman 1.lig kulübü olan Duisburg'un yaptığı açıklamayı yalanlarcasına, ‘‘Fenerbahçe işi bitmedi’’ dedi. Telek, Salou'yu 6 kulübün istediğini, en çok ısrar eden iki ekibin ise Fenerbahçe ile Atletico Madrid olduğunu söyledi. Telek şöyle konuştu:

A.Madrid devrede

‘‘Bachirou Salou için Fenerbahçe ile görüştük. Başkan Aziz Yıldırım'ı Almanya'ya bekliyoruz. Fenerbahçe'nin dışında Atletico Madrid de Salou için çok bastırıyor. İki kulübün verdiği teklifler birbirine çok yakın. Bu nedenle son kararı Salou verecek. Salou şu anda net birşey söyleyemiyor.

Hocayı bekliyor

Salou, gideceği takımın antrenörü ile konuşup kendisinden nasıl yararlanacağını öğrenmek istiyor. F.Bahçe'nin ise şu anda hocası yok. Bu nedenle de evet yada hayır diyemiyor.’’ Bild gazetesi ise, F.Bahçe'nin Salou için 8 milyon mark verdiğini ancak A.Madrid'in daha iyi bir teklifte bulunduğunu yazdı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!