Salih transferi gösterdiki biz bu işte acemiyiz

Güncelleme Tarihi:

Salih transferi gösterdiki biz bu işte acemiyiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 23:53

Siyah beyazlı yönetici, “Henüz bu işte yeniyiz. Bucaspor Başkanı özel hayatımdan iş arkadaşım. Bir gün önce Salih konusunda el sıkıştık. Ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KULÜBÜN içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle, Beşiktaş’ın yeni yönetimi genç ve gelecek vaadeden oyunculara yöneldi. Bu çerçevede siyah beyazlılar, hem saç stili hem de oyun tarzı yüzünden ‘Türk Fellaini’ lakabıyla bilinen Bucasporlu Salih Uçan’ın kulübüyle anlaşma sağladı. Ancak ne olduysa bu andan sonra oldu. Fenerbahçe tıpkı daha önce Mehmet Topuz transferinde yaptığı gibi önce oyuncuyla sonra da kulüple anlaşıp, Salih’i Beşiktaş’ın elinden kaptı.

Önceki gün borsaya bildirmişlerdi

Fenerbahçe Salih Uçan karşılığında, Bucaspor’a 1 milyon 400 bin Euro’nun yanı sıra gelecek vaadeden yıldızları Okan’ı bonservisiyle, Berk’i de kiralık olarak gönderdi. Hem futbolcuyla hem de kulübüyle anlaşmaya vardı. Ortaya çıkan tablo karşısında şoke olan siyah beyazlıların yönetimi, yaşanan gelişmelere bir hayli tepki gösterdi. Transfer konusuyla bizzat ilgilenen isimlerin başında gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de, Bucaspor’a sitemini dile getirdi. Ancak bunu yaparken, özeleştiri yapmaktan da geri kalmadı. Çebi, Salih Uçan transferinden sonuç alamamalarını, “Biz daha bu işte yeniyiz” ifadeleriyle yorumladı.

Haberin Devamı

F.Bahçe ne veriyorsa iki katını vereyim

Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur’un iş hayatından arkadaşı olduğunu dile getiren siyah beyazlıların ikinci başkanı, “Bir gün önce kendisiyle el sıkıştık ve anlaştık. Futbolcuyu alacağımız konusunda mutabakata vardık. Fakat ne olduysa oldu ve güvendiğimiz dağlara kar yağdı. Başkan beni arayarak, ‘Kusura bakmayın, çocuk Fenerbahçe’yi istiyormuş’ diyerek transferden vazgeçtiler. İlk kez başıma böyle bir şey geliyor. Bir ara ‘F.Bahçe ne veriyorsa ben iki mislini vereyim’ dedim. Kızıştırıp oyuncu satıyorlar. Bu yapılan ayıp. Fakat biz de bu işleri yeni yeni öğreniyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!