Salı günü İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Salı günü İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2007 00:00

Bu akşam takımı Real Madrid ile şampiyonluk kupasını kaldırmaya hazırlanan Roberto Carlos, kendisini bu önemli sınavında yalnız bırakmayan ve maçını izlemeye giden sarı lacivertli yöneticilerle birlikte Türkiye’ye gelecek.

FENERBAHÇE, Real Madrid’den transfer ettiği Brezilyalı sol bek Roberto Carlos’u salı günü İstanbul’a getiriyor. Sarı lacivertli kulüp adına, bu akşam İspanya’da son maçına çıkacak sambacıyı izlemeye gitmesi beklenen Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı ve Nihat Özdemir gibi yöneticiler, Türkiye’ye yeni yıldızları ile birlikte dönecekler. Böylece Carlos’u büyük bir şovla İstanbul’a getirmeye hazırlanan F.Bahçe yönetimi, aynı zamanda oyuncusunu şampiyonluk maçında da yalnız bırakmamış olacak.

Bu arada Real forması giydiği 11 yılda, 3 Avrupa kupası, 3 lig kupası, 2 kıtalararası kupa, 1 Avrupa Süper Kupası ve 3 Kral Kupası kazanan Brezilyalı yıldız, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, "Buradan lig kupasını alarak gitmek benim için bir rüya gibi olur. Eğer Tanrı isterse Mallorca’yı yeneriz ve şampiyon oluruz.

Veda ediyor


Real Madrid’in futbolcusu olduğumdan bu yana en özel dönemi yaşayacağım, çünkü birkaç ay öncesine kadar kimse bu takıma inanmıyordu. Şimdi ise şampiyonluğu kazanmak üzereyiz" diye konuştu.

Bu akşamki karşılaşmayla taraftarlarına veda edecek olan 34 yaşındaki futbolcu, As gazetesine verdiği demeçte, kendini bu kulüpte "unutulmayacak bir dönemin parçası" olarak nitelerken, yeni takımı Fenerbahçe’nin de kendisini tekrar önemli hissettirdiğiniyineledi. İspanya Ligi’nde son haftaya 73 puan ve ikili averaj üstünlüğüyle Barcelona’nın önünde lider girmeyi başaran Real Madrid, bu akşam TSİ 22.00’de sahasında ağırlayacağı Real Mallorca’yı yenerse, şampiyon olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!