Şahinbey Meclisi Sporcuları Ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Şahinbey Meclisi Sporcuları Ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 15:18

ŞAHİNBEY BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ'NÜN AMPUTE FUTBOL TAKIMI, KARATE, MASA TENİSİ, TEAKVANDO VE BİLEK GÜREŞÇİLERİ MİLLİ TAKIMLARDA ALDIKLARI BAŞARILARDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün Ampute Futbol Takımı, Karate, Masa Tenisi, Teakvando ve Bilek güreşçileri milli takımlarda aldıkları başarılardan dolayı ödüllendirildi.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü amatör spor branşlarına yaptığı yatırımların karşılığını alıyor. Ampute Futbol Takımı’nda Fatih Karakuş, 24-26 Nisan tarihlerinde Ankara’da Türkiye Şampiyonluğu ve 30 Kasım-8 Aralık 2014’te Meksikada Dünya 3’üncülüğü, Barış Telli 30 Kasım-8 Aralık 2014’te Meksikada Dünya 3’üncülğü ve 14-25 Ağustos 2015’te İngiltere’de Avrupa 2’nciliği kazanırken, Bünyamin Helvacı, Sedat Kurt, Ali Haydar Özer, Mehmet Arıkan, Zeki Aslan, Ali Fıstıkcı, İbrahim Kartal, Ahmet Aslan, Ali Molon 24-26 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara’da Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Bilek Güreşi’nde Mustafa Dinleyici, Mehmet Kaya, Yasin Urhun, Şakire Annaç, Ahmet Bozdemir, Hayri Kaan Keske, sağ ve sol kolda Türkiye Şampiyonlukları elde ettiler. Karate de Songül Omala, Betül Siviş, Ünal Polat, Tolga Cip Türkiye şampiyonluğu ve dünya üçüncülüğü başarıları elde ederken, Tekavandoda SeydiVakkas Dağdelen 41 Kiloda Türkiye 1’inciliği ve 49 kiloda Türkiye 2’nciliği elde etti. Masa Tenisi’nde ise Halil Çınaroğlu, Kahraman Sezişli 2013-2014 yılında ikinci ligde takım halinde Türkiye Şampiyonluğu elde ettiler.
Alınan bu başarılardan dolayı Şahinbey Belediye Meclisi aldığı kararla sporcuları tam, yarım ve çeyrek altınlarla ödüllendirdi. Şahinbey Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Kasım Ayı Meclis 2’nci oturumunun ardından AK Parti, CHP ve MHP Meclis üyeleri sporculara ödüllerini takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!