Sahil sistemi termale taşındı

Güncelleme Tarihi:

Sahil sistemi termale taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 01:00

Başkent’in çevresindeki termal şehirlerden biri olan Afyonkarahisar’da mart ayında hizmete açılan Alila Deluxe Thermal Hotel, sahil bölgelerindeki otellerde yıllardır uygulanan her şey dahil sistemini termale taşıdı.

Haberin Devamı

Termal suyun avantajlarını ziyaretçilerine sunduklarını belirten Alila Deluxe Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Musa Acar, ayrıca kişiye özel VIP üyelik kartıyla yılın her döneminde geçerli indirime sahip esnek tatil paketi hizmeti verdiklerini de aktardı. Amaçlarının 50 milyon euroya mal olan yatırımla termal hizmetini en iyi ve kaliteli şekilde vermek olduğunu kaydeden Acar şu bilgileri paylaştı: “Hizmet kalitesini artırmak niyetiyle bölgede farklı bir işletme modeli uyguladık. Türkiye’de 5 yıldızlı termal otelde ‘her şey dahil sistemi’ni uygulayan ilk oteliz. Müşterimiz açık büfe hizmetleri, lobi ve odadaki minibar ücretini girişte ödüyor ve gün içerisinde isteği şekilde yiyebiliyor. Bunun yanında yarım pansiyon ve oda kahvaltı şeklinde de hizmet veriyoruz. 

Haberin Devamı

Sahil sistemi termale taşındı

365 GÜN İNDİRİM HAKKI

Diğer yandan esnek tatil paketimiz var. Gold ve Platinum olmak üzere iki paketimiz var. Kişiye özel karta kredi yükleniyor ve indirimli olarak yılın 365 günü faydalanılabiliyor. Bölgemiz iç pazar ağırlıklı. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Bursa, Konya, Gaziantep bölgesinden misafirler bizi tercih ediyor. Pazarı Avrupa ülkelerine doğru genişletmek istiyoruz. Avrupalı turistlerin Türkiye’de sağlık turizminden faylanmaları amacıyla üçüncü yaş grubuna hitap edecek bir tesis daha yapacağız.”

TERMAL MOLASINDA KÜLTÜR TURU

Yaklaşık 14 bin metrekare alana yayılan bir SPA merkezi yaptıklarını anlatan Acar, “Kadınlara, erkeklere, ailelere ve özel gruplara yönelik ayrı merkezlerimiz var. Otelimizde 38-40-42 decerelerinde 6 termal havuzumuz mevcut. Seyehat acentemiz ile misafirlerimiz için kültürel turlar düzenleyeceğiz, buna da kısmi olarak başladık. Afyon’un tarihi ve kültürel güzelliklerini göstereceğiz. Pamukkale, Frig Vadisi, Eber Gölü turları yapacağız” dedi.

Sahil sistemi termale taşındı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!