Sahada köpek var

Güncelleme Tarihi:

Sahada köpek var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 13:42

Sahada köpek var

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA) - İZMİR'de bu yıl 10'uncusu düzenlenen Çocuk Futbolu Festivali'nin 3'üncülük maçında sahaya sokak köpekleri girdi. Köpekler sahadan çıkarıldıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti.
Altınordu ile Çamdibispor'un ortaklaşa düzenlediği, Semih Şentürk, Semih Kaya, Musa Çağıran, Ramazan Kurşunlu, Gökhan Değirmenci gibi Türk futbolunun önemli isimlerinin yetiştiği toprak zeminli Altınyıldız Sahası'nda yapılan turnuvada, Bucaspor ile Manisa Büyükşehir Beleediyespor arasında oynanan 3'üncülük maçında ilginç bir olay yaşandı. Çitleri aşan sokak köpekleri, izleyici ve minik çocukların şaşkın bakışları arasında sahaya girdi.
Sıcağın da etkisiyle toprak zeminde gezinip, gölge bir yer arayan sevimli köpekler, maçın durmasına neden oldu. Köpekler çocuklar tarafından saha dışınıa çıkarılmaya çalışıldı. Hakem Burak Karagözlü ise çıkmayan bir köpeği kucaklayıp, alkışlar eşliğinde saha dışına çıkardı. Yaşanan olay, neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Hakem Burak Karagözlü ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, "Köpeğe kırmızı kart çıkarmak bize yakışmazdı. Güvenlik de çağırıp, attıramazdık. Bunlar işin esprisi tabii. Çocuklar hayvan sevgisini birkez daha gördü. Turnuvanın en neşeli anlarıydı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!