"Sahada inancın zaferini gördük"

Güncelleme Tarihi:

Sahada inancın zaferini gördük
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 23:14

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, 2-1 galip geldikleri Adanaspor maçına ilişkin, “Takım olmayla ilgili önemli bir sınav verdik” dedi.

Akçay, maç sonunda yaptığı açıklamada, ilk yarıyı 1-0 mağlup bitirdikleri maçı ikinci yarıda kazandıklarını anımsatarak, “Takım olmayla ilgili önemli bir sınav verdik. Çocukların bu konudaki karnelerinin iyi olduğunu söyleyebilirim. Karşımızda zorlu bir ekip vardı. Haddimizi bilerek iyi bir oyun çıkardık. Kötü başladığımız bir maçı iyi bitirdik” diye konuştu.

1461 Trabzon'lu futbolcu Göksu Alhas ise sahada önemli bir mücadele verdiklerini belirterek, “Bugün sahada arkadaşlarımızla birlikte inancın zaferini gördük. Sahada oynayan ve kulübedekiler dahil bir takımın neler yapabileceklerini gördük. Bundan sonra da inşallah böyle devam ederiz” ifadesini kullandı.

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, galip gelebilecekleri maçtan yaptıkları basit hatalar nedeniyle mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Maçtan çıkarmaları gereken dersler olduğunu vurgulayan Eriş, şöyle devam etti: “Bu derslerden en önemlisi: 1-0 öne geçmiş bir takımın maçı aleyhine bitirmemesi gerekiyordu. Bu anlamda ben 2-1 biten bu maçtan alacağımız çok ders olduğunu düşünüyorum. Nasıl olsa kazanırız gibi ikinci devrede ortaya konulan futbol nedeniyle geriye düştük. Erken bulduğumuz gol zaman zaman oyunun soğumasına neden oldu. Aynı şekilde 1461 Trabzon da öne geçtikten sonra oyunu durdurmaya çalıştı. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!