Sahada ağız kavgası

Güncelleme Tarihi:

Sahada ağız kavgası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında İskender'i uyaran Özkan Sümer, genç futbolcudan, ‘‘Eğer böyle yaparsam gol yeriz’’ karşılığını alınca küplere bindi...

Trabzonspor'un dün sabah yaptığı taktik çift kale idmanında Genel Menajer Özkan Sümer, barut fıçısı gibiydi. Futbolcuların oyun disiplinine bağlı olmadan oynamalarına kızan ve oyunu sık sık durduran Sümer, bir pozisyonda hata yapan ve karşılık veren İskender'e oldukça öfkelendi.

Antrenman sırasında İskender'i yaptığı hata için uyaran ve bu oyuncudan, ‘‘Eğer senin dediğini yaparsam, gol yeriz’’ karşılığını alan Sümer, bu laf üzerine küplere bindi.

Çok öfkelendiği gözlenen Özkan Sümer, ‘‘Ben konuşurken, bak hala konuşuyor. Kes artık. Sahada, hayal ettiğinizi değil, gördüğünüzü yapın. Senin gibi futbolcu olursa, tabii ki gol yeriz’’ diye kızdı ve şapkasını büyük bir hiddetle yere fırlattı. İskender, Sümer'in bu tepkisi karşısında sessiz kalmayı tercih edince olay daha fazla büyümeden kapandı.

Bu arada Kayserispor maçında, cezalı olan Abdullah'ın yerine Orhan'ın forma giyeceği öğrenildi. Özkan Sümer'in 3 maçtır şans verdiği Vugrinec'i yedekte bırakarak genç forvet oyuncusu Selahattin'i oynatmayı düşündüğü bildirildi. Öte yandan sakatlığı geçen Tolunay, idmanlarda gösterdiği performansla herkesi sevindirdi.

Vural: Sümer beni tanımıyor

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bordo mavili takımın Genel Menajeri Özkan Sümer'in açıklamalarını seviyesiz bulduğunu açıkladı. Trabzonspor'u çok kritik bir dönemde devraldığını ileri süren Vural, ‘‘Sümer ya beni ya da Türk futbolunu tanımıyor. Sarıyer'de iken hem F.Bahçe hem Trabzonspor peşimdeydi. Beni karalamaya ne Sümer'in ne de başkasının gücü yeter. Trabzonspor Türk futbolunda ilk kez bir teknik adamın çalıştığı kulübe transfer parası ödeyerek beni aldı’’ dedi.

Brezilyalı gönderiliyor

Brezilya'nın Katuvense takımında futbol oynayan ve dün Trabzonspor'un çift kale antrenmanında denenen 22 yaşındaki Josief Gomes Barbose beğenilmedi. Barbose için, ‘‘Vasat bir görüntü çizdi. İyi görünmedi’’ diyen Genel Menacer Özkan Sümer, Brezilyalı futbolcunun gönderilmesine karar verdi. Sümer, kararını, Barbose ve menajeriyle görüştükten sonra açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!