‘Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa’ müzikali Gölbaşılı çocuklarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

‘Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa’ müzikali Gölbaşılı çocuklarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2018 12:27

‘Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa’ müzikali Gölbaşılı çocuklarla buluştu

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/ANKARA, (DHA) - SAĞLIK Bakanlığı tarafından çocuk ve gençlerin sağlıklı yaşama teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan ‘Sağlıklı Tayfa, Rafadan Tayfa’ müzikali, yeni sezonda Gölbaşı’nda sahnelendi.
Eski mahalle oyunlarını, sosyalleşmeyi, sporu, paylaşımı, takım ruhu gibi değerleri çocuklara kazandırmayı amaçlayan milli, manevi değerlere sahip sıcak bir mahalleden esinlenilmiş çizgi karakter projesi olan "Sağlıklı Tayfa Rafadan Tayfa" oyunu Gölbaşılı çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Toplumda sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulması ve çocukları sağlıklı yaşama özendirme” temalı etkinlikte yedi maskot karakter çocuklara keyifli anlar yaşattı.
HEM BİLGİLENDİLER HEM EĞLENDİLER
Gölbaşı Belediyesi Cumhuriyet Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte çocuklar hem bilgilendi hem de doyasıya eğlendi. Müzikalde binlerce çocuk bir taraftan gönüllerince eğlenirken, bir taraftan sağlıklı yaşamın sırlarını öğrendi. 2 seans halinde Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan oyunu yaklaşık beş bin öğrenci ücretsiz olarak izledi. Programda ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından, bütün öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve şapka dağıtıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!