Sağ bekte kim oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Sağ bekte kim oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2011 13:28

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibini yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

Ligde son 6 maçını da kazanarak zirve yarışında iddialı konuma gelen sarı-lacivertliler, yarın kendi sahasında taraftarlarının önünde Kasımpaşa maçından da 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, bu sezon ligde kendi sahasında maç kaybetmedi.

Kadıköy'de yaptığı 11 lig maçında 9 galibiyet, 2 beraberlik alarak, 29 puan toplayan Fenerbahçe, 28 gol atıp, kalesinde 8 gol gördü.

SAĞ BEK KİM OYNAYACAK ?

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi savunmanın sağında sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşanıyor.

Bu bölgede oynayan Gökhan Gönül ve Okan'ın sakat, Bekir'in ise cezalı olması teknik direktör Aykut Kocaman'ı maç öncesinde düşündürüyor. Sağ karın bölgesindeki kısmi yırtık nedeniyle Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edilirken, sol kasık bölgesinde ağrıları olan Okan da dünkü antrenmanda yer almadı. Gökhan Gönül'ün oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde sağ alt adalesinde ağrı olan Emre Belözoğlu'nun da tedavisi sürüyor.

Bu arada, dünkü antrenmanda basına kapalı bölümün sonunda sağ el bileğinin üzerine düşen Dia ile sol kasığında ağrı oluşan Semih ve sol dizi ağrıyan Andre Santos'un antrenmanı tedbir amaçlı olarak bıraktığı açıklanmıştı. Dia ve Andre Santos'un yarınki maçta oynayabilecekleri, Semih'in durumunun ise henüz netleşmediği bildirildi.

CANER'İN CEZASI BİTTİ, BEKİR CEZALI, ANDRE SANTOS KART SINIRINDA

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 3 maç ceza verdiği Caner Erkin'in cezası, Beşiktaş derbisinde sona erdi. Gençlerbirliği ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç ceza alan Caner, kırmızı kart nedeniyle forma giyemediği Trabzonspor maçının ardından, Manisaspor, Kayserispor ve Beşiktaş karşılaşmalarında yer almadı.

Fenerbahçe'de yarınki maçta Bekir sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde 3 sarı kartı bulunan Andre Santos ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu, yarınki maçta sarı kart görürse, cezalı duruma düşecek ve 24. haftada Gençlerbirliği ile deplasmanda yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Gökhan iyileşirse muhtemel 11'de farklılık yaşanmayacak. Sarı-Lacivertlilerin Kasımpaşa maçına;

Volkan, Gökhan-Lugano-Yobo-Andre Santos, Mehmet-Selçuk-Emre-Dia, Alex-Niang 11'i ile çıkacak.

Gökhan oynayacak duruma gelemezse, Okan'ın da sakat, Bekir ise cezalı olmasından dolayı Aykut Kocaman bu bölgeye başka bir oyuncuyu monte edecek. Takımda geride kalan savunmacılardan İlhan Eker veya Hasan Erbey bir alternatif olurken, daha önce 1-2 defa sağ bek oynamak zorunda kalan Mehmet Topuz da bu bölgeye kaydırılabilir. Bu durumda Topuz'un yerine orta sahada Özer devreye girecek.

Gökhansız muhtemel 11 şöyle:

Volkan, Mehmet-Lugano-Yobo-Andre Santos, Dia-Selçuk-Emre-Özer, Alex-Niang

Haberin Devamı

Bunun için bu akşam yapılacak son atrenmanı bekleyen Aykut Kocaman, kararını Gökhan'ın durumuna göre verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!