Sadece elimi değil bedenimi de taşın altına koymaya hazırım

Haberin Devamı

Sadece elimi değil bedenimi de taşın altına koymaya hazırım

YEREL seçime şunun şurasında yedi ay kadar zaman kaldı. Aday adaylığı açıklamaları adeta furya... Yağıp duruyor. Sağolsunlar, bütün yerel yönetici olma isteklileri, plan, proje, hizmet hedeflerini sıralayıp duruyor. Kimi projelerle dolu olduğunu söylüyor. Kimi, “projelerim de, kadrom da hazır” diyor. Haaa şimdi görevde olanlar da, “daha işimiz bitmedi zaman gerek. En azından bir dönem daha” diye ortaya çıkıyor. Tabii, bugüne kadar ortaya çıkanlar, işin öncüleri. Daha çooook aday adayları, isimler duyarız, vaatler, projeler dinleriz. Ben, elimden geldiğince iddialı, ilginç, gerektiğinde meydan okuyan, mega vaatli isimleri, söylemleri sizlere iletmeye çalışacağım.

Haberin Devamı

Bugün siftahı Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’la yapıyorum. Aslan, geçenlerde şehit aileleriyle gazilere iftar vermiş. Onlarla ilgilenmiş sohbet etmiş. Ve Ege Koop’tan, o iftarla ilgili iletilen haberden özet:
“Böyle bir etkinlikte siyaset konuşmak istemediğini, ancak ısrarlı sorular karşısında kısa bir değerlendirme yapmak durumunda kaldığını belirten Aslan, yaklaşık yedi ay sonra yapılacak yerel seçimlerde İzmirlilerin tercihlerini çok iyi yapması gerektiğini vurguladı. Aslan, ‘...Bana gittiğim her ortamda diyorlar ki, aday mısın? Ben, bulunduğum her konumda, ki bu konum büyükşehir belediye başkanlığı da olabilir, çocuklarımıza, halkımıza güvenli, parlak bir gelecek hazırlamak, İzmir’i sanayide, ticarette, turizmde, kentleşmede, sanatta, kültürde marka şehir yapmak için sadece elimi değil, bedenimi de taşın altına koymaya hazırım” şeklinde konuştu.”

Adı hep İzmir Büyükşehir için geçen Aslan’dan henüz bir açıklama yok. Ama, “İzmir’in marka şehir olması için taşın altına sadece elini değil, bedenini de koymaya hazır olması” dikkat çekici değil mi?


‘Kral’ sanki Ege turnesinde

Haberin Devamı

GEÇENLERDE, “Avrupa Gol Kralı” unvanlı, eski milli futbolcu Tanju Çolak’tan söz etmiştim. AK Parti Urla’nın iftarına katılan Çolak, “İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı’dan belediye başkan adaylığı teklifi aldım. Ciddi biçimde düşünüyorum. Urla’yı çok sevdim. Buranın bir parçası olmayı istiyorum” demişti... Çolak bu kez Muğla’da çıktı karşımıza. Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde açılan standı, “Kanserde Erken Teşhis Hayat Kurtarır” tişörtü giyerek ziyaret etmiş, kanserde erken teşhisin çok önemli olduğunu söylemiş, “Ülke olarak kanserden korktuğumuz için tetkik yaptırmıyoruz. Son ana kadar maalesef bekliyoruz. Altı ayda bir muhakkak check-up yaptırmak gerekiyor. Elimden geldiğince bu tür sosyal sorumluluk projelerine katılıyorum” demiş. Diyecek bir şey yok, Çolak’ın bu çabasını kutluyorum.

Haberin Devamı

Sadece elimi değil bedenimi de taşın altına koymaya hazırım


KİTVAK

KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK), Ege Üniversitesi Hastanesi’ne konukevi yapıp rektörlüğe devretti. KİTVAK şimdi de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 68 yataklı bir hasta konukevi yapacak. DEÜ’nün tahsis ettiği arazi üzerine inşa edilecek konukevine katkıda bulunmaya ne dersiniz? Fitre-zekatlarla destekleriniz bekleniyor.

Halkbankası İzmir Konak Şubesi.
Hesap No: 16000008
Iban: TR74 0001 2009 7340 0016 0008 08

KİTVAK: Talatpaşa Bulvarı, No:34 Kat:3 D:4 35210 Alsancak-İzmir
Tel ve faks: 0 232 463 37 63- Gsm: 0 533 603 46 06

Yazarın Tüm Yazıları