Saçlarımdan berberim suçlu

Güncelleme Tarihi:

Saçlarımdan berberim suçlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 23:22

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Socrates Dergisi’nin sorularını yanıtladı. Tecrübeli hoca; geçmişinden, Milli Takım günlerinden Trabzonspor günlerinden, 3 Temmuz sürecine, Beşiktaş’taki hedeflerinden siyaset ve sanata birçok konuda konuştu...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’A...: ÖVGÜDEN RAHATSIZIM

İyi oynuyoruz, lideriz ama biz mükemmel değiliz. Aşırı övgüden rahatsızım. Bizim için önemli olan, geçen sezon yaşanan sıkıntıları aza indirmek. Ayaklarımız yere sağlam basacak. İşimize odaklanacağız.

TRABZON’A : KIZGINLAR ÇÜNKÜ...

Trabzon’da; Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a Beşiktaş’a gidene çok sıcak bakılmaz. Bir de ben, Trabzonspor’un her alanında yer aldım. Belki bana çok kızmalarının asıl nedeni de budur.

TEPKİLERE...: BENİM ELİMDE KUPA YOK

Trabzon taraftarı, bazen takımını insanlar üzerinden sever. “Şampiyonluk görmedim” dedim, farklı algılandım, “2011’de olduk, nasıl görmedin?” dediler. Benim elime geçen bir kupa olmadı.


ŞİKE SÜRECİNE...: ÖLÜ DE VAR, KATİL DE..

Şike davası sona erdi. Ortada bir ölü, bir de katil var. Ölü gömüldü mü? Gömülmedi. Katil, hapse girmemiş. Bunu simge olarak söylüyorum, yoksa sporla ilgili birinin hapiste ne işi var?

Haberin Devamı

F.BAHÇE’YE...: HUKUKLA AKLANILMAZ

Herkes “Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldı”, Fenerbahçe de “Bak hukuken aklandım” diyor. Şike süreci, futbolla ilgili bir olay değildir. Böyle aklanma olmaz. Hukukla aklanılmaz.

TFF’YE: ZARARA UĞRAYAN TRABZON OLDU

2011-12 sezonunun sonuna play-off koydular. Ben mi koydum onu? Devler Ligi’ne girdik. İki günde bir maç yaptık. Anamız ağladı. Konu tazminatsa, onu da Trabzonspor’un alması lazım. Beni yolladın Avrupa’ya, ben zarar ettim.

KAMUOYUNA : BİLGELERE SAYGISIZLIK

“BİLGE Adam” deniyor bana. Bu benim haddime değil, bilgelere saygısızlık olur. Herkes bir romancıdır. Hakkımda istedikleri kadar övgüde ya da yergide bulunabilirler.

Saçlarımdan berberim suçlu

MEDYAYA...: KIYAFETİM HEP AYNIYDI

Dünya Kupası’na giderken yalnız, dönerken kalabalıktım. Giderken kıyafetim konuşulmadı ama dönerken konuşuldu. Oysa kıyafetim hep aynıydı. Saçımı eleştirdiler. Balmumcu’daki berberime dedim ki; “Beni değil seni eleştiriyorlar.”

SİYASİLERE...: HER VATANDAŞ DEĞERLİ

Bu topraklarda her vatandaş değerlidir. Ben size Ermeni mi, Rum mu, Laz mı, Kürt mü diye bakmıyorum. Yönetenler ve kurallar düzgün olacak. Bugünkü Erdoğan, dünkü Özal, fark etmez. Hepimiz biriz.

Haberin Devamı


CAMİAYA: HİÇ İDDİALI OLMADIM

Antrenörlük konusunda hiç iddialı olmadım. Kariyerime bir şey katma gibi bir derdim yok. Benim eserim oyuncudur. Oyuncu sahada işini yapıyorsa, o bana yeter.

TOPLUMA...: DURUMUM İYİ AMA...

Türkiye’de çok sorun var ama artık sıra canlara geldiği için öbürlerini unuttuk. Ben fakirdim ama isyankar değildim. Şimdi durumum iyi ama çocuğuma iyi imkan sunamıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!