Sabin tam isabet

Güncelleme Tarihi:

Sabin tam isabet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Alman Futbol Federasyonu'nun 13 Temmuz Pazar günü yapılması gereken AEK maçına izin vermediğini söyleyen F.Bahçe Kulübü Başkanı, ‘‘Gerekli temasları yapacağız. Eğer olmazsa başka bir takımla maç yapılacak’’ dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, 13 Temmuz Pazar günü yapılması gereken AEK maçının tehlikeye girdiğini söyledi. Şen, ‘‘UEFA kurallarına göre, iki yabancı takım, başka bir ülkede oynayacağı zaman, karşılaşma tarihinden 3 ay önce o ülke federasyonlarının UEFA’ya bilgi vermesi gerekiyormuş. Gerekli temaslar yapılacak. Olmazsa başka bir takımla maç yapılacak’’ dedi.

Başkan Ali Şen, amatör takımlar yerine büyük takımlarla hazırlık maçı oynamanın daha iyi olduğunu kaydederek, geçen sezonun Almanya şampiyonu Bayern Münih ile yapılan maçın, futbolculara güven kazandırdığını söyledi. Başkan Şen, Sabin İlie’nin aradıkları futbolcu olduğunu ve kendisinden çok yararlanacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

‘‘Eintracht Frankfurt ve Bayern Münih maçında iyi oynayan Tarık’ı çok beğendim. Bütün futbolcular, takımda yer almak için büyük mücadele veriyor. Hepsi profesyonel. Bunlarla çok iyi yerlere geleceğiz. Hepsi dürüst ve çalışmayı seviyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Mehmet Scholl’un 2000 yılına kadar Bayern Münih ile sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: ‘‘Beckenbauer ile yaptığım telefon görüşmesinde, bana, ‘Hayal ücretsizdir. O hayaller için biz para isteyeceğiz. Eğer Mehmet Scholl'u verecek olursak, arayacağımız kişi sensin’ dedi.’’

Eksiklerimizi gidereceğiz

B.Münih sınavından 2-0 yenik ayrılan F.Bahçe'de Teknik Direktör Otto Bariç takımından memnun olduğunu söyledi...

Erken başlayan hazırlık maçlarında kondisyon eksikliğini hissetiklerini ileri süren Hırvat hoca, ‘‘Kişisel ve organize olarak oynadığımız maçta futbolcularımı daha iyi görme fırsatı buldum. 70 dakika iyi futbol oynadık. Eğer takımı değiştirmesem maçı kazanabilirdik’’ dedi.

Kazanmaktan çok takımı ve sistemi yerleştirmeyi hedeflediğini söyleyen Bariç, ‘‘Futbolcuların ofansif ve agresif top oynadıklarını görüyorum. Şimdiye dek antrenmanlarda gol çalışmadık. Bundan böyle idman temposunu arttıracağım. Eksiklerimizi lig başlayana dek gidereceğiz’’ dedi.

Fenerbahçe Sindelfingen

F.Bahçe, bugün Almanya Amatör Küme takımlarından Sindelfingen ile hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Otto Bariç Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak bu maçta yedek oyunculara şans verecek. İlk üç hazırlık maçında forma giyemeyen futbolcular bugünkü maçta Bariç'in gözüne girmek için çaba harcayacak.

Fenerbahçe sevgisi

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da kamp yaparak sürdüren Fenerbahçe'ye gurbetçiler büyük ilgi gösteriyor. Sarı lacivertli ekibin oynadığı üç hazırlık maçına da ilgi bir hayli fazlaydı. F.Bahçe'nin önceki gün Alman Ligi şampiyonu Bayern Münih ile Tuttlingen'de oynadığı karşılaşmada gurbetçilerimiz ellerinde bayraklarla takımlarını sonuna kadar desteklediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!