Saat 10'da Kordon'da

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...
3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...

5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

RUMUZ: TUATENEYO

Argyll1263@mynet.com

Cinsiyet: Erkek. Yaş: 35. İş: Senarist. Beni tanımalısın çünkü: Benim gördüğüm düşler, senin gündüz yaşadığın ve adına hayat dediğin sevinçler, üzüntüler. Senin gece gördüğünüz düşler, benim adına hayat dediğim gerçeküstü düşüşler. Benim işim, tüm bunlardan hikayeler tasarlamak ve kağıda dökmek. Sen, günü geldiğinde bu yazdıklarımın film halini seyredersin. Sanırım, bu beni tanıman için yeterli sebep! Nasıl birini aradığım için daha fazlası: Gözlerine baktığımda öyle bir ışık almalıyım ki, bu ışığın bir benzerini kainattaki hiç bir ışık kaynağı bana ne hatırlatmalı ne de vaat etmeli Vazgeçmeyeceğim 5 şey: Bir kadında: 1- Dudaklarının bittiği kıvrım 2- Göz kapaklarının birleştiği kısım 3- İki kaşının ortasında kalan kısım 4- Kulak memelerinin bittiği kısım 5- Omuz başları. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Good Will Hunting. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dark Side of The Moon, Pink Floyd. En sevdiğim ünlü: Jack Daniels. En sevdiğim kitap: Yüzyıllık yalnızlık. Yatak odamda: Bir tutam kuzey rüzgarı, bir tutam pasifik güneşi var. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Ben berbat yalanlar söylemem. En rahatsız olduğum an: Tuvalette veya duşta iken kapı zilinin çalması.

ERKEK

mrigi06@hotmail.com

RUMUZ: MRİGİ

Yaş:
34. İş: Sporcu. Beni tanımalısın çünkü: Bu dünyadan ayrılırken, yanında geride kalanlarının sevgisinden başka hiçbir şey götüremeyeceğinin bilincinde olan hoş bir erkeğim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Her kadının mutlaka güzel bir yanı vardır. Ama sadece bakımlı ve kendine değer veren kadınlar güzelliklerini ortaya çıkarmasını bilir. Anlatabiliyorum değil mi? Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, mesleğim, dostlarım, evim, bilgisayarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: City of Angels. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Şebnem Ferah. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Maça çıkmadan hemen önce soyunma odasında: ‘Bu maçı alıcaz mııı?? Alıcaaazzz?! Söz müüü?? Sööözzz?! Söz müüü?? Sööözzz?!’ En beğendiğim ünlü: Büyük babam. En sevdiğim kitap: Martı, Richard Bach. Yatak odamda: Yer yatağım, ses ışık sistemim ve kitaplığım var. En rahatsız olduğum an: Vicdan azabı duyduğum zamanlar.


kmswts@hotmail.com

RUMUZ: NO NAME

Yaş:
24. İş: Turizm. Beni tanımalısın çünkü: Bazen benimle kendini kaybedebilir, bazen de bulabilirsin. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Biraz zeki olman yeterli. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Annem, babam, abim, benliğim ve geleceğim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Servi Boylum Al Yazmalım. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yalan söylemekten nefret ederim!’ En beğendiğim ünlü: Yasemin Kozanoğlu, Julia Roberts. En sevdiğim kitap: Git Kendini Çok Sevdirmeden. Yatak odamda: Yatağım, elbise dolabı, bilgisayar masası, üstünde lamba, not kağıtları, kalemleri, cd’ler, perdeler, mumlar ve yalnızlığım var. En rahatsız olduğum an: Çok sarhoş olduktan sonra tuvaletin yolunu bulamadığım anlar.


Sener90@hotmail.com

RUMUZ: SHANAR

Yaş:
21. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Pişman olmayacaksın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sevgi’nin sözlükteki karşılığının ‘ölmek’ olduğuna inanan, sadakat ve teslimiyet abidesi, idealist bir insan! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Müzik, çay, özgürlüğüm, öğrenme hevesim ve hayallerim. En sevdiğim aşk film sahnesi: Titanic. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dido. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben de tam seni arayacaktım!’ En sevdiğim kitap: Dünya Klasikleri. Yatak odamda: Ben ve hayallerim var. En rahatsız olduğum an: Hak ettiğim saygı ve sevginin gösterilmediği zamanlar.


sulas@mynet.com

RUMUZ: KÖRTELESKOP

Yaş:
27. İş: Ziraat Mühendisi. Beni tanımalısın çünkü: Böyle erkekler de varmış diyebilesin... Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kendini tanıtmana gerek yok, nasıl olsa ben seni tanıyorum! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Yemek yemek, gülmek, ağlamak, okumak ve tabii aşık olmak. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Matrix. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni seviyorum!’ En beğendiğim ünlü: Tuncay Özkan. En sevdiğim kitap: Başucumda Müzik. Yatak odamda: Yalnız bir adam var. Başka bir şey de yok! En rahatsız olduğum an: Haberleri izlediğim zaman...


sefikdonmez@hotmail.com

RUMUZ: GOODBOY

Yaş:
24. İş: Turizm. Beni tanımalısın çünkü: Deniz, kum, güneşin tadını çıkarmak için beni tanımalısın! Nasıl birini aradığını anlaman için daha fazlası: Sempatik, duygusal, esprili, her zaman güler yüzlü, anlayışlı. Bir de iyi bir işi olsun bari! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Deniz, motosikletim, köpeğim, özgürlüğüm ve sen olabilirsin. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic. En sevdiğim albüm şarkı/şarkıcı: Haluk Levent. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Hemen geliyorum.’ En beğendiğim ünlü: Alpacino. En sevdiğim kitap: Baldaki Tuz. Yatak odamda: Her şey var bir tek sen yoksun. En rahatsız olduğum an: Sevmediğim insanlarla aynı ortamı paylaşmak zorunda olmam.


thescreamakin@hotmail.com

RUMUZ: FEEL

Yaş:
25. İş: Serbest. Beni tanımalısın çünkü: Keyfime bakarım. Nasıl mutlu olacaksam öyle yaşarım. Ben keyifli adamım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Fazla yapacağın bir şey yok. Nefes almak sana yetiyorsa, gerisini bana bırak! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Fenerbahçe, müzik dinlemek, bira, dostlarım ve uyumak. En sevdiğim aşk film sahnesi: Leon. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Kardeş Türküler, Orhan Gencebay. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Valla hiç anlamam ki!’ En beğendiğim ünlü: Ayşegül Aldinç. En sevdiğim kitap: Patasana. Yatak odamda: Önemli ve önemsizler olarak ikiye ayrılır. Önemliler; ben ve yatağım muhteşem bir ikiliyiz. Önemsizler; gerisi. En rahatsız olduğum an: Yemekten sonra babamın yanında oturmak zorunda kaldığım zaman. Çünkü sigara içemiyorum.

KADIN

uarap_prensesi@yahoo.com

RUMUZ: PRENSES

Yaş:
29. İş: Öğretmen. Beni tanımalısın çünkü: İflah olmaz bir iyi niyetliyim! Hayata aşkım, empatim, çocuk ruhum ve dişiliğim var. Nasıl biri aradığımı anlaman için daha fazlası: Hem sorumluluk sahibi bir yetişkin olabilmelisin, hem de haşarı bir çocuk gibi davranabilmelisin. Zekana hayran olabilmeliyim; kuvvetli bir ince espriler yapabilmelisin. Ve en önemlisi maskesiz olmalısın! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, benliğim, müzik, hayat ve sana olan aşkım. En sevdiğim aşk film sahnesi: İngiliz Hasta. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Med cezir. En beğendiğim ünlü: Jack Nicholson. En sevdiğim kitap: Uğultulu Tepeler. Yatak odamda: Geniş bir yatak, tutkularım, mumlarım ve seninle son bulacak yalnızlığım var. En rahatsız olduğum an: Sınavda heyecandan karnımdan tuhaf seslerin çıktığı zaman...


demetdandin@hotmail.com

RUMUZ: SADIK

Yaş:
24. İş: Öğretmen. Beni tanımalısın çünkü: Sadakatim köpeklerle yarışabilecek düzeyde. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Ben küçük bir kız olayım yanında, sen sar beni kollarında, oturup denize bakalım Fenerbahçe parkında! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, dostlarım, bilgisayarım, çay fincanım ve kredi kartlarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Vanilla Sky. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Boys For Pele, Black Dove. En beğendiğim ünlü: Okan Bayülgen. En sevdiğim kitap: Aziz Nesin, Sizin Memlekette Eşek Yok Mu? Yatak odamda: Fazla yer işgal eden sinir, sarı bir koltuk var. En rahatsız olduğum an: Ruhumun çok sıkıldığı, bütün gün yatağımda çıkmalı istediğim günlerde, davete katılmak ve son derece samimiyetsiz olduğuna inandığım insanlarla zoraki sohbetlerde bulunmak...


maat_004@yahoo.com

RUMUZ: MAAT

Yaş:
22. İş: Mühendis. Beni tanımalısın çünkü: Ben bir antikayım. Dünyada benden bir tane daha yok! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Ara sıra başımı omzuna yaslayıp, omuzlarımdaki yükün bir kısmını seninle paylaşmama ve orada gözlerimi kapayıp dinlenmeme izin ver. Bir de sadık ol, yeter! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kitaplarım ve hayallerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Mumya. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Umurumda değilsin!’ En beğendiğim ünlü: The Rock. En sevdiğim kitap: Ramses serisi. Yatak odamda: Bilgisayarım, makyaj malzemelerim, kitaplarım ve yalnızlığım var. En rahatsız olduğum an: İstediğim bir şeyi elde edemediğim zamanlar.


martimm@gmail.com

RUMUZ: 28

Yaş:
28. İş: Halkla ilişkiler. Beni tanımalısın çünkü: Şefkat, güzellik ve sonsuz bir sadakat bulacaksın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sevgiye ve aşka değer veren saygı çerçevesinde arkadaşlık kurabileceğim birini arıyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Siyah beyaz renklere olan tutkum, kitaplar, spor ayakkabılarım, deniz ve sinema. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Gece Yolcuları. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Hayır! Tabii ki sana kızmadım.’ En beğendiğim ünlü: Candan Erçetin. En sevdiğim kitap: Jean Christophe Grange’in bütün kitapları. Yatak odamda: Güzel hayallerin olduğu mutlu mekanım. En rahatsız olduğum an: Güvenemediğim durumlar ve belirsizliklerin olduğu ortamlar.


rapsodi_24@mynet.com

RUMUZ: NİSAN

Yaş:
24. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Sana mutluluğu ve aşkı vereceğim. Paylaşmanın ne demek olduğunu beraber öğreneceğiz. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Benimle hayatı paylaş, yalan söyleme, beni sev ve koru. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, sen, Fenerbahçe, müzik, iş hayatım. En sevdiğim aşk film sahnesi: Truva. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Ebru Gündeş, Tarkan ve Kıraç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben yalnızken de mutluyum!’ En beğendiğim ünlü: Pierre Van Hooijdonk ve Richard Gree. Yatak odamda: Ben, tek başıma yattığım bir yatak ve hayallerim var. En rahatsız olduğum an: Arkadaşım olarak değer verdiğim insanların benden hoşlandıklarını açıkladıkları zaman.



dengesiz_melek@mynet.com

RUMUZ: DENGESİZ

Yaş:
22. İş: Hayat ve onun bana verdiği puzzle ile uğraşmak! Beni tanımalısın çünkü: 1) Her şeyin bir ilki vardır 2) Benim gibisi yok! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası:Peygamber sabrından fazlasına ihtiyacın olmalı! Bir de zor düğümlerle uğraşmayı sevmelisin. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Çikolata, heyecanım, ailem, sevmek ve özgürlük. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Yeşil Yol. En beğendiğim ünlü: Yılmaz Erdoğan. En sevdiğim kitap: Hücrem, Yılmaz Güney. Yatak odamda: Zaten ben varım. Yetmez mi? En rahatsız olduğum an: Patron kimseyi istemediğini söylediğini söylediği zaman, gelen adamlara şaklabanlık yaptığım anlar...

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

cemsltn@yahoo.com

RUMUZ: CEM SULTAN

Cinsiyet:
Erkek. Yaş:30. İş: Serbest meslek. Beni tanımalısın çünkü: Seninle birlikte yaşamın farklı lezzetlerini keşfetmeye hazırım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kendiyle barışık, paylaşımlara açık birisi. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: İzmir, ailem, basketbol, deniz ve sinema. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Bodyguard. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Fallen, My Immortal, Amy Lee. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor.’ En beğendiğim ünlü: Julia Roberts. En sevdiğim kitap: Git Kendini Çok Sevdirmeden. Yatak odamda: Bilgisayarım, albümlerim, kitaplarım, mumlarım ve yalnızlığım var. En rahatsız olduğum an: Kendimi özgürce ifade edemediğim zamanlar.

Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları