Saat 10'da Kordon'da

RUMUZ: ÇİKO
erenyol@hotmail.com

Cinsiyet: Erkek. Yaş: 43. İş: Serbest. Beni tanımlısın çünkü: Duygusalım senle ağlarım. İçimdeki çocuk hala ölmedi oyuncak sergilerini gezerim. Fazla konuşmam dinlerim, dürüstüm, yalansızım. En kötü anları bile mizahi çerçeveye sokar kendimi ve çevremi güldürürüm. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Gözler önemli. Renkli gözleri severim, sonsuz sevgiyi yaşayabilecek, şiir tadında yaşamasını ve konuşmasını bilen biri olmalısın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Arabam, cep telefonum, bilgisayarım, kitap ve seyahat etmek. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Ghost. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Zülfü Livaneli, Candan Erçetin, Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Elektrikler kesikti çalışamadım hocam’ En sevdiğim ünlü: Nazım Hikmet Ran. En sevdiğim kitap: Da Vinci Şifresi. Yatak odamda: Sabah çıkar gece yatarım arada maksatlı ziyaretlerde olmuyor değil. En rahatsız olduğum an: Evli bir kadın olan, arkadaşımın seni seviyorum dediği an.

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...
3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

ERKEK

beter_bocek_03@hotmail.com

RUMUZ: BETERBÖCEK03

Yaş:
29. İş: Kırtasiye. Beni tanımalısın çünkü: Maddi anlamda benden bir şey bekleme ama senin için en iyi dost en iyi sevgili en iyi sırdaş en, en, olabilirim! Bu yüzden arkadaşlarım gerçek arkadaş. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Fazla ilgiden ve ilgisizlikten yakınmayacak kalbimin onun için attığını anlayabilecek biri. Şimdiye kadar hep teklif aldım o yüzden ilişkimizin boyutuna sen karar vermelisin ama değiştiremezsin. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: İnsanların davranışlarını incelemek ön yargılı olmak hayatın bazı gerçeklerini görmezden gelmek popo seyretmek bir çift güzel göz gördüğümde gözlerimi ondan ayırmamak. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: 9.5 hafta filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Ebru Gündeş. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Bakir değilim!’ En sevdiğim ünlü: Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan, Pınar Altuğ. En sevdiğim kitap: Sarı Esirler, Bir Çift Yürek. Yatak odamda: Vcd’li tv, müzik seti, cd’lerim, mektuplar ve hayallerim var. En rahatsız olduğum an: Beklemek ve paramın olmadığı an.


deat_body@mynet.com

RUMUZ:LAMAZİ

Yaş:
21. İş: İşletmeci. Beni tanımalısın çünkü: Benden sadece bir tane var. Bekli de bu dünyadaki en iyi arkadaşın ben olurum. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Beyaz yalanlar dışında dürüst olan, ayrıca cesur ve çılgınsan sanırım yeter. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Bazı düşüncelerim, hayvan sevgim, zıpırlığım ve sanırım olsaydı kendisi için her şeyden vazgeçebileceğim biri. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Sonuçta sadece film yaşamadıktan sonra ne anlamı var ki! En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Şebnem Ferah, Kıraç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Doğum günümde ‘Ne gerek vardı ya düşünmen yeterdi’ En beğendiğim ünlü: Kerim Tekin, Tom Hanks. En sevdiğim kitap: Hastanedeki Sır. Yatak odamda: Bana hasreti yatağa benzer bir cisim. Kaybolma tehlikesinde bir dağınıklık, yazmaya fırsat bulamadığım bir günlük ve ara sıra ben varım. En rahatsız olduğun an: Kalabalık ve kendini beğenmiş insanlar.


hidayet34@hotmail.com

RUMUZ: SOLDIER

Yaş:
25. İş: Serbest. Beni tanımalısın çünkü: Beni keşfetmelisin ben çok hareketli ve sempatik biriyim hoşgörülü olgun ve bir o kadar da çapkınım. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Bakımlı ve nadide biri tercihim olur ama biraz uçuk olsun tabi ki birazda güzel olsa fena olmaz ama en önemlisi benim için kişilikli olmalı tam ifade edemiyorum bence melek olmalı. Vazgeçmeyeceğim 5 şey: Spordan, sevdiğim insandan, ailemden, arabam ve işyerimden vazgeçemem. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Yok! En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: İbrahim Tatlıses. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Bilmem! En sevdiğim kitap: Aşk Kitapları. Yatak odamda: Benim gelmemi ve yalnızlığıma olan aşkım beni bekler. En rahatsız olduğum an: Yalan söylemek zorunda kaldığım anlar.


aluycan@yahoo.com

RUMUZ: BEKLENEN

Yaş:
23. İş: Serbest Meslek. Beni tanımalısın çünkü: Tanımaktan pişman olmayacak tanıdıktan sonrada bensiz olamayacaksın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Karizmanla etkileyebileceksen sadakatin hem bende hem kendinde olması gerektiğine inanıyorsan sevgime karşılık verebileceksen mutlu olacak mutlu edebileceksen tercihim mutlaka sensin mesajını bekliyorum. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Umutlarım, sen ve ben, sigara, sadakat ve adrenalin. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Mesajınız Var. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Candan Erçetin, Hande Yener. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Bende yalan varsa zaten berbattır. En beğendiğim ünlü: Robert De Niro, Al Pacino, Marlon Brando, Richard Gere. En sevdiğim kitap: Soner Yalçın’ın bütün kitapları. Yatak odamda: Her şey var ama oraya ruhum huzurlu mutlu ve rahat bir şekilde girmek mümkün olmadı. Belki seni tanıdıktan sonra bu değişebilir sence değiştirebilir misin? En rahatsız olduğum an: Eski sevgilimle karşılaşmak çünkü arkadaşım sevgilim olamaz sevgilimde arkadaşım olamaz!


kivilcim1923@mynet.com

RUMUZ: ÜNİFORMALI

Yaş:
20. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Yeni bir hayata yelken açacaksın ve beni tanıdığına pişman olmayacaksın. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sadakate önem vermen yeterli. Biraz da güzel olursan fena olmaz tabii ki. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Yastığım, arkadaşlarım, ailem ve üniformam. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic filminin tümü. En sevdiğim albüm\şarkı\şarkıcı: Tüm müzikleri dinlerim. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yalan yok yalan söyleyemem! En beğendiğim ünlü: Keanu Reaves, Nicolas Cage ve Cem Yılmaz. En sevdiğim kitap: Bitmeyen Oyun. Yatak odamda: Ben ve yastığım olduğu sürece sorun yok. En rahatsız olduğum an: Sadakatsizliği yaşamak ve anlayışsız ortamlarda bulunmak.

KADIN

tatli_cadi17444@mynet.com

RUMUZ: CADI

Yaş:
17. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Cadı hiperaktif güçlü çenesi bol sempatik biriyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kesinlikle beni anlayacak bir de avukat olacak biri. Vazgeçemediğim 5 şey: Cadılık, cadılık ve cadılık! En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben hiç yalan söylemem’ En beğendiğim ünlü: Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz. En sevdiğim kitap: Gece Gelen Eski Dost. En rahatsız olduğum an: Tam cadılık yaparken arkadaşlarımın beni şikayet etmesi.


Kumru_79@mynet.com

RUMUZ: KUMRU

Yaş:
25. İş:Yönetici asistanı. Beni tanımalısın çünkü: Tanıdığına pişman olmazsın, gerçekçiyim, gerektiği kadar olgun yeterince çılgınım, gülmeyi ve güldürmeyi severim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Her şeyden önce dürüst, olgun bir o kadar da komik ve çalışkan bir de kendiyle barışık olsun yeter. Vazgeçemeyeceğim 5 Şey: Ailem, arkadaşlarım, kendim, sorunlarım ve çözümlerim. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Teoman, Tarkan. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Sana hiç yalan söylemedim.’ En beğendiğim ünlü: Demet Akbağ. En Sevdiğim Kitap: Suç ve Ceza. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Cesur Yürek. Yatak Odamda: Ben ve rüyalarım var. En rahatsız olduğum an: Aptal yerine konulduğum zaman.


sevgili_nicole @ yahoo.com

RUMUZ: NİCOLE

Yaş:
30. İş: Eğitimci. Beni tanımalısın çünkü:Fıstık gibiyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kültürlü, iyi eğitimli, kariyer sahibi, uzun boylu, çekici, kendisiyle barışık ve iyi ahlaklı biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ben özgürüm. Bu dünyada vazgeçemeyeceğim hiçbir şey yok ve olamaz da! En sevdiğim aşk filmleri sahnesi: Duygusal bir insan olmama rağmen aşk filmlerini sevmem. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yanni - Reflections of Passion. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben seni ararım.’ En beğendiğim ünlü: Yok! En sevdiğim kitap: Goethe -Faust isimli romanı. Yatak odamda: Bir sevgili hariç ne ararsan var! En rahatsız olduğum an: Şu an! Yani benim bu satırları yazdığım ve senin okuduğun an!

gamzeugur3@hotmail.com

RUMUZ: SU

Yaş :
19. Beni tanımalısın çünkü: Güzel bir yüreğim var. Sende de varsa niye olmasın? Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Tabii ki dürüstlük içtenlik benim için önde gelen değerler samimiyetin olduğu sahtelikten uzak biri olmalı.Yani benim gibi. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kendimden, ailemden, yatağımdan, aynalardan asla vazgeçemem. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Dido, Levent Yüksel. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Bir daha asla çikolata yemeyeceğim.’ En beğendiğim ünlü: Nicolas Cage. En sevdiğim kitap: Bu yaşa kadar okumuş olduğum ve mutlu sonla biten bütün kitaplar. Yatak odamda: Yatağım, pembe duvarlarım, kalbi güzel duygularda atan sıcak ama aç bir kalp var. En rahatsız olduğum an: Sezgilerimde yanılmadığımı anladığım an.


themis@mynet.com

RUMUZ: THEMİS

Yaş:
31. İş: İşsiz. Beni tanımalısın çünkü: Gökkuşağı gibiyim, hayatına renk gelir.

Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası : Ateş kadar sıcak, su gibi dingin ve en mühimi kendi egosunu, bir kadını sevdiğinden daha çok sevmeyen biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Özgürlük, kozmetik, seyahat, tv ve aşk. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Servi Boylum Al Yazmalım. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Nil Karaibrahimgil, Nazan Öncel ve Özlem Tekin. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Bugüne kadar hiç berbat yalan söylemedim. En beğendiğim ünlü: Lady Diana Spencer. En sevdiğim kitap: Martı. Yatak odamda: Tv. kasetçalar, kitap ve oyuncaklar var. En rahatsız olduğum an : Paniğimin atağa kalktığı an.


canparem@hotmail.com

RUMUZ: ADA

Yaş:
Söylemem. İş: Söylemem. Beni tanımalısın çünkü: Yeni bir iç dünya keşfinde dehlizlerde dahi kardelenler misali çirkinliklere inat tüm güzellikleri seninle paylaşabilirim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Sevecen ve illaki dürüst yaklaşmalısın benliğime. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Cep telefonum, kalemim, ailem, kendime olan sonsuz güvenim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Günahkar. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Sen harika birisin.’ En beğendiğim ünlü: Nicole Kidman, Mehmet Gülsu. En sevdiğim kitap: Tutunamayanlar. Yatak odamda: Kırmızı güller, mor ötesi nevresim takımı, orkide kokusu var. En rahatsız olduğum an: Konuşup, konuşupta bir türlü kendimi ifade edemediğim anlar.

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *

islaksokak@hotmail.com

RUMUZ: ISLAK SOKAK

Cinsiyet:
Kadın. Yaş: 19. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Vazgeçilmezin olacağımı falan söyleyemem, benimle anlaşmak çok da kolay sayılmaz aslında, inatçı, kendinden çok daha iyi bir konuşmacı olmadığı zamanlarda sabit fikirli biri olduğumu söyleyebilirim, ama yine de beni tanımalısın çünkü, yeryüzünde yaşayan birbirinden farklı milyarlarca insandan biriyim, yeni insanlar tanımak her zaman keyifli, eğlenceli ve hatta faydalıdır. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Ben hala romanlardaki filmlerdeki aşkların gerçekte de yaşanabileceğine inananlardanım. Onlarca kez izlediğim Türk filmlerinde hala ağlayabilen biriyim. Fedakar, çıkarsız, romantik, benim sevdiğim gibi sevebilecek bir sevgili, mutlaka vardır bir yerlerde. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, İstanbul, deniz ve kitaplarım. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Sanırım yok böyle bir sahne. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu ve MFÖ. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben seni hiç sevmedim ki.’ En beğendiğim ünlü: Zuhal Olcay, Uğur Polat. En sevdiğim kitap: Sıcak Külleri Kaldı, Kinyas ve Kayra. Yatak odamda: Kitaplarım, televizyonum, bilgisayarım, telefonum ve müzik setim var. En rahatsız olduğum an: Kandırıldığımı anladığım, hayal kırıklığı yaşadığım anlar.

Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?
Yazarın Tüm Yazıları