Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak'tan taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalaktan taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 20:00

- Kamalak, İskenderun ilçesinde iki grup arasındaki kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak hayatını kaybeden Ahmet Çelik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

HATAY (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Hatay'ın İskenderun ilçesinde dün akşam iki grup arasındaki kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak hayatını kaybeden Ahmet Çelik'in (24) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kamalak, İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi'nde oturan Çelik'in babası ve aynı zamanda Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik'e başsağlığı diledi.

Kuran'ı Kerim okunması ve duaların ardından Kamalak, acılarının çok büyük olduğunu ve Allah'ın böyle acılarla kimseyi imtihana tabi tutmamasını temenni etti.

Çelik'in ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır dileyen Kamalak, ''Elhamdülillah ahirete iman edenleriz. Eğer öyle olmasa bu tür acılara tahammül etmek herhalde imkansız olacaktır. Rab'bim cümlemizi cennetinde buluştursun. Önden gidenler gidiyor ama hepimiz o yolun yolcusuyuz. Rab'bim imanla gitmeyi cümlemize nasip eylesin. Hiç şüphesiz acı ne kadar büyükse sabır da inşallah o derece büyük sevaplara vesile olacaktır. Tüm aile fertlerine, yakınlarına, sevenlerine Cenab-ı Haktan sabır ihsan etmesini niyaz ediyorum'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu arada acılı baba Çelik'e İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan da taziyede bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!