RVP’den 18 günde müthiş değişim

Güncelleme Tarihi:

RVP’den 18 günde müthiş değişim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 23:00

Sarı lacivertlilerin son 12 antrenman gününde çift idmanlar da dahil olmak üzere hiçbir çalışmasını kaçırmayan Van Persie, formunu buldu, formaya göz kırptı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de eleştirilerin hedef noktasında olan Robin Van Persie yeniden doğuyor... Geçtiğimiz ay çıkması gereken 23 antrenmandan 12’sini kaçıran Hollandalı bu ay her antrenmanda boy gösterdi. Takımının son 12 antrenman gününde çift idmanlar da dahil olmak üzere hiçbir çalışmayı kaçırmayan RvP, artık kendini daha hazır hissediyor.

Bu büyük değişimin en önemli nedeni Advocaat’ın oyuncularla iletişimi. Van Persie ile de yakından ilgilenen Dick Advocaat bu değişimde pay sahibi oldu.


FORVETTE REKABET BAŞLADI


FENERBAHÇE’de Van Persie’nin tamamen hazır olması ile forvette de büyük bir rekabet bekleniyor. Emenike’nin üst düzey performansının yanı sıra Van Persie’nin de yüksek bir form yakalaması Advocaat’ın yüzünü güldürüyor. Van Persie’nin bu mutluluğu takım ile birlikte tüm antrenmanlara katılmasından sonra daha da artmış durumda. Daha önce her çıktığı idmandan sonra ağrılar yaşayan ve sonraki antrenmana katılamayan Van Persie son 10 gündeki yükleme çalışmalarında tek bir idmanda bile takımını yalnız bırakmadı. Bu durum herkesin dikkatini çekti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!