Rüzgar doğdu

Gül-Serkan Yazıcı çiftinin önceki gün bir oğulları oldu.

Geçtiğimiz yıl Amerika’da evlenen çift, oğullarına Rüzgar adını verdi. Marmaris’te doğum yapan Gül Hanım, 4 buçuk saat normal doğum sancısı çekti. Normal doğum gerçekleşmeyince doktor, bebeği sezaryenle aldı. Ayşe-İbrahim Yazıcı çifti ilk kez torun sahibi olmanın verdiği mutluluğu yaşarken, Serkan Yazıcı’nın kız kardeşi Efsun Hanım da hala olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Serkan Bey, doğum sonrası Marmaris’te sahibi olduğu otelde parti vererek, oğlunun doğumunu kutladı.

Osmanlı torunu evlendi

Osmanlı padişahlarından Sultan V. Murad’ın dördüncü kuşaktan torunu Serra Deveci, hanedan mensuplarından Kenize Murad ve anneannesi Telgüzar İriz’in de katıldığı düğün töreniyle dün akşam Volkan Özturan’la hayatını birleştirdi. Şişli Evlendirme Dairesi’nde düzenlenen sade bir nikah töreniyle dünya evine giren çiftin nikah şahitliklerini Memduh Yaşar ve Alman Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Ofluoğlu yaptı. Sultan Abdülmecit’in oğlu Sultan V. Murad’ın torununun torunu Prenses Serra ile Alman Göz Hastanesi’nde yöneticilik yapan Volkan Özturan, nikah sonrası Taksim Grand Öztanık Otel’de bir davet verdi. Davete, hanedan mensuplarından V. Murad’ın kızı Hatice Sultan’ın torunu gazeteci Kenize Murad ve gelinin anneannesi Telgüzar İriz’in yanı sıra tarihçi İlber Ortaylı ile gazeteci Murat Bardakçı da katıldı.

Mermerci’yi inceledi

Pınar Altuğ, sevgilisi Yağmur Atacan’la Türkbükü’nde tatilde. Yağmur Atacan, gün boyu su kayağı yaparken Altuğ da haftalık dergilere göz attı. Altuğ, Hafta Sonu dergisinin Türkbükü’nde denize giren Ender Mermerci ve Lerzan Mutlu’nun fotoğraflarının olduğu sayfayı en ince ayrıntısına kadar inceledi.

Varan Turizm tatilde

Varan Turizm’in sahibi Enis Pekuysal yoğun geçen kış aylarının yorgunluğunu Bodrum’da atıyor. Türkbükü koyuna süper lüks yatıyla demirleyen Enis Bey’e, yatta iki güzel eşlik ediyor.

Ayrılık yok

Ebru Akel, ayrıldığı söylenen borsacı sevgilisi Can Ateş’le Bodrum tatilinde. Dedikodulara Bodrum’da sevgilisiyle tatil yaparak yanıt veren Akel, yakında bir TV projesiyle ekranda olacağını söyledi.


Ceyda Hanım yalnız

"Binbir Gece" dizisinin oyuncularından Ceyda Düvenci de tatil için Bodrum’u seçen ünlüler arasında. Geçtiğimiz hafta Türkbükü’ne giden, buranın gözde oteli Mavi Otel’de kalan Ceyda Düvenci otelin önünden denize girip, güneşlendi. Düvenci’nin yanında, Tarık Akan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin setinde olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu yoktu.

BEYAZ GIYEN

ADAMLAR

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan, önceki akşam Brezilyalı sevgilisi Martha Graeff’le evlendi. Çift, Çubuklu 29’da yapılan düğünden bir gün önce de arkadaşlarına Kuruçeşme’deki SuAda’da parti verdi. Beyaz kıyafet zorunluluğu olan SuAda’daki partide, gelinin Brezilyalı erkek arkadaşlarının etek giymesi dikkat çekti. Aynı davette, Azade Toner’in oğlu Can Akçay da kravatını kemer olarak beline dolamıştı.

Düğünde ise kadınlar şıklık yarışındaydı. Düğün için beyaz renklerle süslenen Çubuklu 29’daki davete, Simla Beyazıt, Özge Yörük, Kenan-Silvia Magripli, Ceyla Aysal, Cenk Mızraklı, Tarkan-Özden Sualp, Onur-Sevinç Erol, Malkoç Sualp, sevgilisi Lusiana Franciali, Destan Akın, Esat Edin, Mine Taşkent, Kaan-Merve Gürsel, Cem-Carolin Habib, Asım Kibar, Özben-Çağdaş Yüksel, Ali Karacan, Ömer Karacan, Aslı Berker, Anjelika-Pedro Noram, İzzet-Sanem Habib gibi sosyetenin ünlü isimleri katıldı.

İki yıl önce tanışan ve geçtiğimiz aylarda da nişanlanan çiftin nikah şahitliklerini ise, Bedrettin Dalan ile Elçin Gümrükçüoğlu yaptı. Yaklaşık 350 kişilik muhteşem düğün töreninde nikah memurunun sorularını Türkçe cevaplayan gelin Martha Graeff, davetlilerden büyük alkış aldı. Velantino marka gelinliğin içinde, davetlilerin tebriklerini kabul eden Martha Graeff ile damat Aytek Şavkan, mutluluklarını gece boyunca dans ederek kutladı. Brezilya dansçılarının da sahne aldığı düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Çiçeği burnundaki gelin ve damat, düğün sonrası balaylarını geçirmek üzere Şeysel Adaları’na gideceklerini söylediler.

Ağrı Dağı’nı çaldıramadı

Ship a Hoy, Türkbükü’nün en ilgi gören mekanlarından biri. Arzu-Numan Ceyhan çifti de geçtiğimiz gece buradaydı. İddialara göre BJK yöneticisi Numan Ceyhan, DJ’den İbrahim Tatlıses’in söylediği "Ağrı Dağın Eteğinde" adlı şarkıyı çalmasını istemiş. Ancak Ship a Hoy’un ortağı Cemal Yarar, o saatte bu şarkının çalınmasının uygun olmayacağını belirtince, kısa bir gerginlik yaşanmış. Her iki taraf da ısrarcı olunca sonunda Ferhat Göçer’in "Cennet" şarkısı çalınmış.


Doğum sonrası ilk kez

Aslı Şen geçtiğimiz ay ikinci kez anne oldu. Metin-Aslı Şen çiftine doğum sonrasında ilk kez geçtiğimiz akşam İstanbul Arena’da rastladım, Julio Iglesias konserini izlemeye gelmişlerdi. Çift, önümüzdeki sene bir bebek sahibi daha olmayı planlıyormuş.
Yazarın Tüm Yazıları