Rüyamda beni terk ettiğini gördüm

RUMUZ: DD33İki senelik bir ilişkim var ve hiç ayrılık yaşamadık.

Ama birlikte olduğumuz günden beri rüyamda sürekli erkek arkadaşımın beni bıraktığını, istemediğini, aldattığını, bana acı çektirdiğini, ben onu severken beni terk ettiğini görüyorum ve de çok etkileniyorum. Gerçekten yaşıyormuş gibi oluyorum, hatta bazen rüyamda rüyamda ağlamaya başlıyorum. Uyandığımda da ağlıyor oluyorum. Erkek arkadaşımla konuşunca bana olumsuz şeyler düşündüğüm için bu rüyaları gördüğümü söylüyor. Bu arada, erkek arkadaşım balık burcu ve yükseleni de ikizler.

YORUM:
Rüyalarınız aldatılma veya ilişkiyi kaybetme korkularınızdan kaynaklanıyor. Yükseleni İkizler olan Balık burcu erkek arkadaşınız, muhtemelen aşırı sosyal ve tüm çevresine olumlu sinyaller yayan bir kişidir. Bu sosyallik ve iletişim merakı, sizde, arkadaşınızın farklı kişilere ilgi duyabileceği ve ilişkinizin bu durumdan zarar görebileceği endişesi yaratmış olabilir, bu durum rüyalarınıza ayrılma senaryoları ile yansımıştır. Bir diğer alternatif de çocukluğunuzda fazla sevgi görmeden büyüdüyseniz, uzun zaman sonra bulduğunuz sevgiyi kaybetme korkusu, rüyalarınızda kendini bu şekilde göstermiş olabilir.

BURCA GÖRE AŞK

Partnerinizin yalana tepkisi nedir? Yalan söylediğini nasıl anlarsınız? Katlanamayacağı şeyler neler? Sessizliği herşeyin yolunda gittiğinin mi, yoksa gizli bir ajandanın mı göstergesi? İlgisini çekmek için ve ilgisini kaybetmemek için neler yapmalısınız?

Her burç her olaya aynı şekilde tepki vermez. Birisinin hayran kaldığı şey, diğeri için ayrılık nedeni olabilir. Bazılarını fazla özgür bıraktığınız için kaybedersiniz, bazılarını ise özgürlük alanı tanımadığınız için.

"Burca Göre Aşk" isimli DVD’im de tüm bu soruların cevaplarını adeta sizinle evinizde sohbet eder gibi anlatıyorum. Onu daha iyi anlamanız için önemli bir klavuz, çalışma oldu ve Sevgililer Günü için sunumunu da yeniledik. Tüm müzik marketlerde ve kitap evlerinde bulabilirsiniz. Bu DVD’yi hazırlamaktaki amacım, gözden kaçan küçük detaylar, yanlış anlaşılmalar, gereksiz gurur veya bilinçaltı istekler nedeniyle ziyan olan ilişkilere yararlı olmak, tabii Niobe’ce. Umarım hoşunuza gider ve ilişkiniz için faydalı olur.
Yazarın Tüm Yazıları