Rüyalarda uçmak

RUMUZ: ŞAHİNRüyamda şu anda oturduğumuz evden yükselip uçakla şehir turu yapıyorum.

Önce bir caminin üzerinden geçiyor, sonra bir okulun ve çok zengin, tanınmış insanların oturduğu saray gibi bir evin üzerinden uçuyorum. Bu sırada arada bir durarak ya birisine yardım ediyorum ya da bir sorunlarını dinliyorum. Bu geçişlerde binalara normal şekilde girip, pencereden uçarak çıkıyorum.

YORUM: Aman ne güzel bir rüya! Ruh ve vicdan dengeniz şu günlerde tümüyle uyum içinde olmalı... Siz de belki özel bir nedenle, belki de hiç nedensiz içinizdeki pozitif enerjiyle çok mutlu olmalısınız. Uçakla şehir turu (yıldız yükselmesi), cami (dini inanç), okul (öğrenme), saray (zenginlik), yardım (içerideki insan); her şey harika. Mutluluğunuz daim olsun.

RÜYA SEMBOLLERİ

MARKET: Rüyada markette alışveriş yaptığınızı görmek, sosyal ortamlardaki davranışlarınızı, toplumsal ilişkilerinizi sembolize eder. Bazı durumlarda kişinin ekonomik durumu hakkında da bilgi verebilir. Geleneksel yorumunda, rüyanın gidişatına göre kişinin işlerinin düzeleceğine ya da kötüye gideceğine işaret eder.

UFO: Rüyada UFO görmek, kişinin şimdiye kadar varlığının bile farkında olmadığı yeni bir bilgiye ulaşmasını, kişiliğinde veya yaşamında oluşan kuvvetli ve ilginç değişiklikleri sembolize eder. Aynı zamanda ruhsal ve düşünsel bir yükselişe de işaret edebilir.
Yazarın Tüm Yazıları