Rüştü...

Güncelleme Tarihi:

Rüştü...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 1997 00:00

Ziya ŞENGÜL
Haberin Devamı

Bu maçın yazı başlığı Boliç mi olsun, Rüştü mü olsun diye çok tereddüt ettim. Tercih hakkımı Rüştü'ye kullandım. Neden Rüştü? Bir kaç haftadır onu en ağır eleştiren kişiydim. Şimdi de Altay karşısında seyrettiğim Rüştü'yü yere göğe sığdırmak istemiyorum. Tek kelimeyle helal olsun diyorum. Oyuna bir hatasıyla başladı. Penaltıya sebebiyet verdi. Altay'ın İlhan'la kullandığı bu penaltıyı Rüştü kurtarırken bu maçtaki iyi futbolunun müjdecisi oldu. Rüştü sadece penaltıyı kurtarmakla kalmadı.

Altaylı futbolcular, Rüştü'nün koruduğu kaleye her türlü gol denemesinde bulunmalarına rağmen o bunların hiç birine gol izin vermedi.

Üstelik Fener savunması, öylesine üst üste çok hata yaptı ki, buna rağmen Rüştü bu savunmanın arkasında süper bir futbol sergileyen oldu. Şimdi gelelim Boliç'e...

Boliç, bizim bildiğimiz, tanıdığımız egoistliği bırakmış, harika gol pası veren, İlie'ye de muhteşem asistlik yapan görüntü sergilerken, inanın bütün seyredenler şaşırdı. Eğer İlie bir gol attıysa Boliç'in pasından atmıştır. Ayrıca üç tane yüzde yüz golü de kaçıran olurken, yine Boliç'in gol paslarını harcayan adam olmuştur. Fenerbahçe, Erol'un da muhteşem bir füze golüyle skoru ikilerken, iyi futbol sergilemeden kolay maç kazanan takım görüntüsünü verdi. Kaybeden takımı fazla eleştirmek istemiyoruz ama Fenerbahçe savunması Altay karşısında yapmış olduğu hataları bundan sonraki maçlarda tekrarlarsa olağanüstü başı ağrıyan takım olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!