Rus manken, gözlerini Denizli'de tedavi ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Rus manken, gözlerini Denizlide tedavi ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 09:49

Rus manken, gözlerini Denizli'de tedavi ettirdi

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)- RUSYA'nın gözde mankenlerinden 22 yaşındaki Helena Maty, gözlerindeki miyop astigmat rahatsızlığının çaresini Denizli'de buldu. Bir arkadaşının önerisi üzerine kente gelen Maty, özel göz hastanesinde Prof.Dr. Cem Yıldırım tarafından tedavi edildi. Tedavi sonrası Maty, instagram hesabından teşekkür edip, dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyledi.
Rus uçağının düşürülmesi ardından krize giren Rusya-Türkiye ilişkileri tekrar normalleşirken; Denizli'deki Özel Gözakademi Hastanesi de Rus manken Helena Maty göz tedavisi yaptı. Rusya'da özellikle gözleriyle ün yapan manken Helena Maty, gözlerindeki miyop astigmat sorunu nedeniyle geçen aylarda bir arkadaşının önerisi  üzerine Denizli'ye geldi. Burada özel hastaneye giden ve Prof.Dr. Cem Yıldırım'a muayene olan Maty'e, i-Lasik teknolojisiyle lazer tedavisi uygulandı. Tedavi ardından gözlerindeki sorunu ortadan kalkan gözlük ve lens kullanmaktan kurtulan Maty, ülkesine döndü.
SOSYAL MEDYADAN TEŞÜKKÜR
Maty, instagram hesabından, şu sözleri paylaştı:
"Arkadaşlar, hayatımın en önemli ve heyecanlı günlerini geçirdim ve sanırım tekrar doğdum. Tıpkı çocukluğumdaki gibi görüyorum. Her şeyi tarif edilemez bir şekilde ve taşıdıkları duygularıyla birlikte görüyorum. Kar ne kadar güzel yağıyor, etraftaki her şey, hepsini görüyorum. Daha önce hiç görmemişim gibi. Uzaklarda uçuşan kuşları görüyorum. Kelebekleri, dünyanın her bir parçasını görüyorum. Çıldırdığımı mı düşünüyorsunuz? Ben dünyanın en mutlu insanıyım! Koşmayı, arabayla seyahat etmeyi ve gördüğüm her şeyi fotoğraflamayı ne kadar istiyorum bilemezsiniz. Gerçekten burnumun ucunu göremediğim günlerde neler kaçırdığımı bilmiyorum. Mutluluktan uçuyorum! Gözakademi'ye çok teşekkür ederim." 
Hastane Başhekimi Prof.Dr. Cem Yıldırım, Rus hastanın miyop astigmatı olduğunu, hastanede birkaç merkezde bulunan İ-Lasik Teknolojisi ile tedavi ederek, gözlük ve lenslerinden kurtardıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!