Rozetimiz küçük yüreğimiz büyük

Güncelleme Tarihi:

Rozetimiz küçük yüreğimiz büyük
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2009 00:00

Hürriyet’i ziyaret eden Beşiktaş’ın başkan adayı Murat Aksu, Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün “Başkan adaylığınız hayırlı olsun, ama ceketinizdeki rozet çok ufak” sözleri üzerine çarpıcı bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün Ocak 2010’da yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında başkan adayı olan Murat Aksu, yönetim kurulu aday listesine aldığı Ali Baransel ile Hürriyet’i ziyaret ederek düşüncelerini açıkladı. Hürriyet Yazı İşleri toplantısını da ziyaret eden Murat Aksu ile tokalaşan Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök “Başkan adaylığınız hayırlı olsun. Ama ceketinizdeki rozet çok ufak” dedi. Bunun üzerine Aksu, “Rozetimiz küçük, ama yüreğimiz büyük” yanıtını verdi. Genel Yayın Koordinatörü Fikret Ercan ise “O rozet git gide büyüyecek” ifadesini kullandı. Yazı İşleri’nde Doğaner Gönen, Necdet Doğan, Tufan Türenç, Oktay Ekşi, Eyüp Can, Aksu’yu kutlayarak başarı dilediler.
Spor Servisi Koordinatörü Ercan Saatçi, yardımcısı Mehmet Arslan’a kongre ile ilgili çalışmalarını anlatan Aksu, “Kongreye en az 10 bin üyenin katılımını bekliyorum. Sayın Ali Baransel benim çok uzun yıllardır tanıdığım, devlete üstün hizmetler vermiş değerli bir Beşiktaşlı ağabeyimdir. Kendisinin desteği ve birikimleri Beşiktaş için büyük kazanımlara dönüşecektir” dedi.
Aksu, kulübün yapılan idari ve mali yanlışlarının hesabını sormak, özkaynağa dönmek, tahrip edilen değerleri onarmak, kulübe yeni tesisler ve araziler ile sportif başarılar kazandırmak için aday olduğunu dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!