Rötarlı yeni yıl partisi

Koreograf Uğurkan Erez, yılbaşı partisini birkaç gün gecikmeli verdi! Parti, Ece Gürsel’in halkla ilişkilerini yaptığı Mono Bar’da önceki akşam düzenlendi.

Erez’in kendisiyle çalışan başarılı isimlere ve ajansında 10 yılı dolduran mankenlere teşekkür plaketleri sunduğu gecede, Sinem Öztufan, Ece Gürsel, Hande Subaşı, Erman Burmalı, Tolgahan Sayışman, Serkan Tan, Pınar Tezcan, Bilge Kara, Ebru Güzel, Burcu Çağrı, Nazif Sevim, Hasan Yalnızoğlu, İpek Tenolcay, Sinem Güven ve Tuğba Özay plaket aldı. Gecenin finalinde Tuğba Özay ile tango yapan usta koreograf, "Tuğba’ya dansı ben öğretmiştim, ama unutmuş. Benden yine dersler alması gerekiyor" dedi.

Sevgilisi için zeytinyağı aldı

Gamze Özçelik ile sevgilisi Mehmet Mutlu, önceki akşam The Ritz Carlton Otel’deki Frederic’s adlı restorandaydı... Mutlu ile baş başa yemek yiyen Özçelik, mekandan ayrılmadan önce de patron Tolga Atalay’ın özel üretimi olan zeytinyağlarından bir şişe satın aldı. Sevgilisinin zeytinyağlı yemekleri çok sevdiğini söyleyen güzel oyuncu, ardından Mehmet Mutlu ile birlikte evlerine doğru yola çıktı.

Barda fenalaştı

Perihan Savaş, önceki akşam yakın dostu Akrep Nalan’ın sahneye çıktığı Nişantaşı’ndaki Shu Bar’a gitti. Gece güzel başlamıştı ama keyifsiz bitti. Aniden düşen tansiyonu, Savaş’a zor anlar yaşattı çünkü... Fenalaştığını fark eden dostları ve bar çalışanlarının yardımına koştuğu oyuncu, çıkışta "İçerideyken bir an tansiyonum düştü. Ama şu an sorun yok, iyiyim" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları