Rose Bertram Fenerbahçelileri mest etti!

Güncelleme Tarihi:

Rose Bertram Fenerbahçelileri mest etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 10:00

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel'in model sevgilisi Rose Bertram, daha Türkiye'ye gelmeden sarı lacivertli taraftarları mest etti. Bertram'ın, bir kız arkadaşıyla birlikte söylediği Türkçe şarkı sosyal medyayı salladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Beşiktaş'a giden Gökhan Gönül'ün boşluğunu doldurması için aldığı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel'in transferini dün resmen açıkladı.

Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki Van der Wiel, bu akşam İstanbul'a gelerek sarı lacivertli yöneticilerle son kez görüşecek ve resmi imzayı atacak.

2012 yılından bu yana forma giydiği Paris Saint Germain'de 4 kez üst üste lig şampiyonluğu yaşayan Van der Wiel, geçen sezon 27 maçta forma giyerken, 2 gol attı, 5 de asist.

Gregory van der Wiel'in kız arkadaşı Rose Bertram, en az Hollandalı futbolcu kadar tanınan bir isim. Modellik yapan Bertram'ın fotoğrafları Sports Illustrated gibi dünyaca ünlü dergilerin sayfalarını süslüyor.

Güzelliğinin yanı sıra sempatik kişiliğiyle dikkat çeken Rose Bertram, daha Türkiye'ye gelmeden Fenerbahçe taraftarlarını mest etti. Bunun sebebi ise, Türkçe şarkı söylüyor olması. Bertram'ın, bir arkadaşı ile birlikte söylediği 'Seni seviyorum biliyor musun' adlı şarkının görüntülerinin yer aldığı tweet binlerce retweet ve beğeni aldı.

Haberin Devamı

İŞTE ROSE BERTRAM'IN FENERBAHÇELİLERİ MEST EDEN GÖRÜNTÜLERİ


BAKMADAN GEÇME!