Ronaldo'yu fena çıldırttı

Güncelleme Tarihi:

Ronaldoyu fena çıldırttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2014 10:26

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, sevgilisi Irina Shayk’ın rapçi R.Kelly ile olan fotoğraflarını veto etti.

Haberin Devamı

V Magazine dergisi için çıplak bir şekilde Amerikalı rapçiye sarılan Irina’nın bu pozlarından hiç memnun olmayan Ronaldo’nun, sevgilisinin bundan sonraki işlerine müdahale edeceği belirtildi.

Barcelona’nın yıldızı Pique’nin sevgilisi Shakira’nın erkeklerle klip çekmesine yasak getirmesi Portekizliye örnek olacak. Ronaldo’nun bundan sonraki teklifleri Irina ile birlikte değerlendireceği ve bu tip çekimlere asla izin vermeyeceği belirtildi.

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Schalke karşısında iki gol atarak efsane oyuncu Puskas'ın rekorunu egale etti.

Şampiyonlar ligi ikinci turunda Schalke ile eşleşen Real Madrid, ilk maçı 6-1 kazanmasının ardından, ikinci maçta da rakibini 3-1 yenmeyi başardı. Rövanşta da rakip fileleri iki kez havalandıran Ronaldo, Ferenc Puskas’ın 242 gollük rekorunun yanına kendi ismini yazdırmayı başardı.

Madrid formasıyla 236 maçta 242 gole ulaşan Ronaldo’nun, kulüp tarihine geçmesi için Raul’un 323 gollük rekorunu kırması gerekiyor. Ronaldo, bu sezon Devler Ligi’ndeki gol sayısını da 13’e yükseltirken, Messi’nin elinde bulunan 14 gollü unvanı da tehdit ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!