Ronaldo'dan İzlanda'ya sert eleştiri

Güncelleme Tarihi:

Ronaldodan İzlandaya sert eleştiri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 07:51

Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Cristiano Ronaldo, İzlanda ile 1-1 berabere kaldıkları Euro 2016 maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Portekiz'in süperstarı Cristiano Ronaldo, İzlanda ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından flaş röportaj alanında kısa açıklama yaptı.

Mirror'dan Ed Malyon'a konuşan Cristiano Ronaldo, "İzlanda, sadece savunma yapmaya çalıştı. Sadece iki kere fırsat yakaladılar. Hücum etmeyi bile düşünmediler. Maç sonunda da Avrupa kupası veya başka bir şey kazanmış gibi sevindiler. Bu küçük mentalitelerini gösteriyor. Bu yüzden hiçbir şey yapamıyorlar." yorumunu yaptı.

"KALENİN ÖNÜNE OTOBÜSÜ ÇEKTİLER"
"İzlanda, gördüğünüz üzere, maçın başlangıcından itibaren sadece savunma yaptı. Bir gol attılar ve kalenin önüne otobüsü çekip anti-futbol oynadılar. Kazanmayı, gol atmayı istemediler bile. Bunun olabileceğini biliyorduk. Bu maçı daha kolay hale getirebilirdik ama yapamadık. Daha iyiydik, daha çok pozisyon ürettik, kazanabilirdik ama elimizden kaçtı"

RONALDO, LUIS FIGO'YU YAKALADI!
Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki 15. karşılaşmasına çıkan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, 127 maçla 1991'den 2006'ya kadar milli formayı giyen Luis Figo'ya ait Portekiz Milli Takımı'nda en fazla oynayan futbolcu rekoruna ortak oldu. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!