Ronaldinho kulübünde kaldı

Güncelleme Tarihi:

Ronaldinho kulübünde kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2014 20:46

Beşiktaş'ın uzun süredir transfer etmek için peşinde koştuğu Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kulübü Atletico Minerio ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı

Kulübün resmi sitesinden Ronaldinho ile olan sözleşmenin bir yıl daha uzatıldığı açıklanırken, Başkan Alexandre Kalil bu önemli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Kalil, Twitter hesabından Ronaldinho'nun kulüple yeniden anlaştığını doğrularken, "Gürültü canımı sıkıyor ama herkesin aşık olduğu adam bizimle kalıyor. Yeniledik!" ifadelerini kullandı.

Ronaldinho ise Twitter hesabından Minerio formalı bir fotoğrafını paylaşarak "Cok mutluyum, birlikte bir yıl daha" mesajını paylaştı.


"MADDİYAT DIŞINDA BAŞKA BİRTAKIM UNSURLAR"
Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş ise, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı. Yeşilbaş, yaptığı açıklamada, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu transferin gerçekleşmesi için çok uğraştık ama Ronaldinho Brezilya'da kalmayı tercih etti. Ağabeyi ve menajeri Assis, az önce beni arayarak sözleşme imzaladıklarını birinci ağızdan söyledi. Maddiyat dışında birtakım başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş'ın hatırı sayılır bir teklifi vardı."

Haberin Devamı

Ronaldinho kulübünde kaldı


Ronaldinho kulübünde kaldı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!