Roma 1 - 1 Barcelona

Güncelleme Tarihi:

Roma 1 - 1 Barcelona
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 00:24

Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında ilk maçlar oynandı. Gecenin önemli maçında Roma evinde Barcelona ile 1-1 berabere kalırken İtalyan ekibinden Florenzi, İspanyol kalesini orta sahadan 'avlamayı' başardı.

Haberin Devamı

Barcelona 21. dakikada Suarez ile öne geçerken 31'de Florenzi orta sahadan bulduğu golle karşılaşmaya eşitliği getirdi. 2. yarıda her iki ekipte hücum pozisyonlarını değerlendiremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi.

E Grubu'nun diğer maçında ise Bayer Leverkusen evinde BATE Borisov'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederken sahada Hakan Çalhanoğlu şov vardı. Milli yıldız takımı adına 2 gole imza atarken diğer gollerde Mehmedi ve Hernandez'in imzası vardı. Belarus ekibinin sayısı ise Milunovic'den geldi.

Roma 1 - 1 Barcelona

Hakan Çalhanoğlu attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi oldu...

F Grubu'nda Bayern Münih Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u deplasmanda 3-0'la geçerken gollerde Müller (2) ve Götze başroldeydi. Gruptaki diğer maçta ise Arsenal hiç beklemediği bir mağlubiyetle karşılaştı. İngiliz ekibi deplasmanda Dinamo Zagreb'e 2-1 mağlup oldu.

G Grubu'nda, Premier Lig'de kötü günler geçiren Chelsea'nin şovu vardı. 'Maviler', İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 4-0'la geçerken goller Willian, Oscar, Diego Costa ve Fabregas'dan geldi. Grubun diğer maçında ise Dinamo Kiev ve Porto, Ukrayna'da 2-2 berabere kaldılar.

Roma 1 - 1 Barcelona

Premier Lig'de kötü günler geçiren Mourinho, Maccabi maçını kenardan böyle takip etti.

H Grubu'nda Rus ekibi Zenit zorlu Valencia deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönerken gollerde Hulk (2) ve Axel'in imzaları vardı. Valencia'da ise goller Joao ve Gomes'den geldi. Grubun diğer maçında Belçika temsilcisi Gent, kendi evinde Lyon ile 1-1 berabere kaldı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!