Rodrik’ten Yaşayan Tanrıça

Fotoğraf sanatçısı Sara Rodrik’in, “Tanrılar Diyarı” olarak da bilinen Nepal’in başkenti Katmandu’da çektiği fotoğraflardan oluşan “Living Goddess” (Yaşayan Tanrıça) isimli sergi, geçtiğimiz akşam Galeri G-Art’ta açıldı. Nepal’in sekiz yaşındaki tanrıçası Matina Shakya’nın fotoğraflarının da aralarında bulunduğu 26 eserden oluşan sergiden elde edilecek gelir, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) bağışlanacak.

Haberin Devamı

14 Haziran’a kadar gezilebilecek “Living Goddess” sergisinin açılışına katılanlar arasında Cem-Ümit Boyner, Celal-Şebnem Çapa, Günseli Kato, Halis-Alev Komili, Deniz Murathanoğlu, Ayşen Özyeğin, Ayşe Beyazıt ve Nazlı Ilıcak da vardı. Açılış davetinde ayrıca, VIP Turizm’in yedi kıtada 100 ülkeyi kapsayan, 300 farklı seyahat programının yer aldığı “Yurtdışı Turlar Kitabı”nın tanıtımı da yapıldı.

Hem turistik hem de yatırım amaçlı gezi

A&Z İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Kesler ve eşi Süheyla Hanım, hafta sonunu Gümüşhane’de geçirdi. Çifte, yakın arkadaşları Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ile eşi Selma Hanım, Mermerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mermer ile eşi Birnur Hanım ve kızları Mutlu, ABD’den gelen misafirleri Prof. Jay Wentworth ve eşi Nancy Wentworth de eşlik etti. Ciplerle konvoy halinde Gümüşhane ve çevresini gezen grup, yatırım için de incelemelerde bulundu. Gruba, Şiran Tomara Şelalesi’ni gezdikleri sırada, D- Mühendislik ve Yapı Ltd. Şirketi Genel Müdürü Mesut Engin Doğan ile Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak da katıldı.

Haberin Devamı

Doğum günü sürprizleri

Ralph Tezman, yeni yaşını dün gece kutladı. Doğum günü partisi ise, Hotel Les Ottomans’ın altında açılan Ottomans 29’da gerçekleşti. Tezman’a bu mutlu gününde en büyük sürprizleri sevgilisi Sanem Kardıçalı, yakın arkadaşı Emre Kütük ve onun sevgilisi Esra Ergintuğ’un yaptı.

Kına gecesi

Süreyya Yalçın’ın en yakın arkadaşı Selin Nevşehirliveziroğlu evleniyor. İki yıldır flört ettiği Boğaçhan Fidan ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Selin Hanım’ın kına gecesi, geçtiğimiz akşam Al Jamal’de yapıldı. Yalçın’ın organize ettiği kına gecesinde hanımlar, ellerine kına yakıp, şarkılarla Nevşehirliveziroğlu’nun bekarlığa veda edişini kutladılar. Yalçın’ın nikâh şahidi olacağı düğün ise yarın akşam Kalyon Otel’de yapılacak.

Monik Hanım’ın bastonu

Monik Benardete, şeker hastası olduğu için günde beş insülin iğnesi oluyor. Ancak iğneler, Benardete’nin vücudunda şişkinliklere yol açıyor. Önceki gün Sara Rodrik’in Galeri G-Art’taki sergisinin açılışında rastladığım Monik Hanım’ın bastonundan destek alarak yürüdüğünü gördüm. Kullandığı baston ise en az onun kadar renkliydi...

Haberin Devamı

Renkli işbirliği

Elle Decor dergisi ile Mudo Concept, ortak bir çalışma hazırladı. Derginin genel yayın yönetmeni ile uzman editör kadrosu, bu hafta sonu Antalya’daki Mudo mağazasında olacak, dileyen müşteriler evini nasıl dekore edeceklerine dair detayları onlardan öğrenebilecek. Alışveriş, mağazanın yüzde 20 indirimi ve taksit avantajıyla da daha zevkli hale gelecek. Yapmanız gereken tek şey, 30-31 Mayıs’ta Mudo mağazasına uğramak.

MFÖ, Kanyon’da

Canlı müzik etkinlikleriyle de dikkat çeken Kanyon Alışveriş Merkezi, üçüncü yaşını kutluyor. Açılış yıldönümünü renkli konserlerle kutlamayı gelenek haline getirmeyi hedefleyen Kanyon’un bu seneki sürpriz sanatçıları ise Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü. Bu gece verilecek konsere, iş, moda ve sanat camiasından birçok ünlü ismin katılması bekleniyor.

Yazarın Tüm Yazıları