"Roberto Carlos Pazartesi günü belli olacak"

Güncelleme Tarihi:

Roberto Carlos Pazartesi günü belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2013 16:11

Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Roberto Carlos ile görüşen Sivasspor'da bu transferin Pazartesi günü tam anlamı ile belli olacağı öğrenildi. Başkanvekili Erdal Sarılar, "Başkanımız Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos ile görüştü. Şu anda kulüp olarak bekliyoruz. Carlos son sözünü bize Pazartesi günü bildirecek."dedi.

Sportif direktörlük yaptığı Anzhi'nin 26 Mayıs'ta Kuban ile oynayacağı lig maçının ardından kulüp başkanı Süleyman Kerimov ile bir görüşme yapacak olan Roberto Carlos'un izin alması halinde Sivasspor'a gelmeyi çok istediği öğrenildi. Anzhi'yle olan sözleşmesindeki tüm pürüzleri halleden Roberto Carlos'un, Sivasspor yöneticileri ile yaptığı görüşmede Sivasspor'a gelmeyi çok istediğini söylediği öğrenildi. Görüşmede Carlos'un Sivasspor'da başarılı sonuçlara imza attıktan sonra tek hayalinin ise Real Madrid'i çalıştırmak olduğuni dile getirdiği de öğrenildi. Roberto Carlos'u Sivasspor'un başında görmek istediklerini belirten Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar, "Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz Roberto Carlos ile bir görüşme yaptı. Bu görüşme olumlu geçti. Roberto Carlos'ta Sivasspor'a gelmeyi çok istiyor. Roberto Carlos, Kuban ile oynanacak karşılaşmanın ardından Anzhi Kulüp Başkanı Süleyman Kerimov ile bir görüşme yapacak. Sözleşmesi devam ettiği için Sivasspor'a gelmek için izin isteyecek. Kulüp başkanı izin verir ise önümüzdeki yıl Sivasspor'u Roberto Carlos çalıştıracak. Bunun kesin sonucu da Pazartesi günü belli olacak. Biz de camia olarak Roberto Carlos'u takımın başında görmekten mutluluk duyarız." dedi.

TRANSFERİ HOCA BELİRLEYECEK
Yeni sezonda teknik direktörün isteği doğrultusunda transferler yapacaklarını söyleyen Başkan Vekili Erdal Sarılar, "Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonunda 3 yada 4 tane yabancı, 3 tane de yerli oyuncu almaya karar verdik. Gelecek hocanın istediği isimler doğrultusunda bu transferler gerçekleşecek." diye konuştu.

YENİ BİR SİVASSPOR YARATMA PEŞİNDEYİZ
Sözleşmeleri sezon sonunda sona eren ve takımdan ayrılan Eneramo, Senecky, Pedriel, Cerny'ye de bu zamana kadar Sivasspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Sarılar, "Bir çok oyuncumuz ile sözleşmemiz bitti. Bazıları bizler ile görüşerek takımdan ayrıldı. Takımda kalan ve sözleşmesi biten futbolcular ile bir görüşme yapacağız. Anaştıklarımız ile anlaşıp anlaşamadığımız futbolcular ile yollarımızı ayıracağız. Bu arada bir yıl daha mukavelesi bulunan Kamil Grosicki ilede yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonda yeni bir Sivasspor yaratma peşindeyiz." şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!