Robert Prosinecki: "Galibiyeti kaçırdık"

Güncelleme Tarihi:

Robert Prosinecki: Galibiyeti kaçırdık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2012 19:52

Spor toto Süper Lig ekibi Kayserispor'un Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Gaziantepspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Prosinecki, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, iyi mücadele ettikleri halde Gaziantepspor karşısında galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Futbolcularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Prosinecki, şöyle devam etti: “Maç öncesi değerlendirmelerde maçın çok zor geçeceğini söylemiştik. O şekilde de oldu. İlk yarının sonunda bir gol bulduk ve soyunma odasına öyle girdik. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci golü bulabilseydik, maçı koparabilirdik. Ama maalesef yapamadık. Futbolda böyle şeyler var. Atamadığınız zaman kalenizde golü görebiliyorsunuz. Son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız.”

Kayserisporlu futbolculardan Malik Fathi ise yakaladıkları pozisyonları değerlendirememenin sıkıntısını yaşadıklarını dile getirerek, “Son dakikada talihsiz bir şekilde gol yedik. Bunu yapmamamız gerekiyordu. Ama ben takımın doğru yolda olduğuna inanıyorum. İyi futbol oynuyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Sarı kırmızılı futbolcu Okay Yokuşlu da taraftarlara 3 puan armağan etmek istediklerini, ama başaramadıklarını ifade ederek, “Bugün mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf bizdik. İkinci yarı çok pozisyona girdik, ama değerlendiremedik. 1-0 her zaman tehlikeli bir skordur. İkinci golü bulamadık ve son dakikada yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrıldık. Sonucun böyle olmasından dolayı üzgünüz” dedi.

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise zorlu bir deplasmandan 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Karaman, şunları kaydetti: “Maçın ilk yarısında oyunun kontrolü Kayserispor'da idi. Bu bölümde kalecimiz Mahmut, Kayserispor ataklarının gole dönüşmesine izin vermedi. Ama tam devre biterken gol yememiz çok kötü oldu. İkinci yarıya daha iyi başladık. Belki çok iyi futbol oynamadık, ama ikinci yarı mücadelemiz önemli. Çünkü Kayserispor son iki maçta 7 gol atmış, 6 puan almış bir ekip. Burada oynamak kolay değil. Güçlü bir kadrosu var. Deplasmanda aldığımız bir puan sevindirici.”

Gaziantepsporlu Orhan Gülle son dakikada attıkları golle Gaziantep'e 1 puanla dönecekleri için mutlu olduklarını kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!