Robben, Bayern Münih'le nikâh tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Robben, Bayern Münihle nikâh tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 14:59

Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, 32 yaşındaki Hollandalı yıldızı Arjen Robben ile sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı

BAYERN Münih, sezon sonunda sözleşmesi biten Arjen Robben’i 2018 yılına kadar renklerine bağladı. İmza attıktan sonra açıklama yapan Robben, “Şu sıralar formumun zirvesindeyim. Böyle de kalmak istiyorum” dedi.

2009 yılında Real Madrid’den Bayern Münih’e transfer olan Robben, Bundesliga’da 152 kez forma giydi. 82 gol atan tecrübeli futbolcu, beş kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Dört kez de DFB Kupası’nı kaldıran Robben, 2013’te takımının Borussia Dortmund ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde attığı penaltıyla Bayern Münih’i Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapmıştı.

Bayern Münih kadrosunda yer alan futbolcular ve kulüple sözleşme süreleri şu şekilde: Niklas Süle 2022, Manuel Neuer, Thomas Müller, Jerome Boateng, David Alaba, Javi Martínez, Mats Hummels, Renato Sanches ve Robert Lewandowski’nin 2021, Douglas Costa, Joshua Kimmich ve Sebastian Rudy’nin 2020, Thiago, Arturo Vidal ve Juan Bernat’ın 2019, Arjen Robben, Franck Ribéry, Philipp Lahm, Sven Ulreich, Holger Badstuber ve Rafinha’nın 2018, Xabi Alonso, Tom Starke ve Kingsley Coman 2017 sezon sonu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!