Rize Valisi Yazıcı: Sağlıkta Rize şanlı iller arasında

Güncelleme Tarihi:

Rize Valisi Yazıcı: Sağlıkta Rize şanlı iller arasında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 10:29

Rize Valisi Yazıcı: Sağlıkta Rize şanlı iller arasında

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA) – RİZE Valisi Ersin Yazıcı, yapımı tamamlanan yeni Sağlık Kompleksi'nde denetlemelerde bulundu, “Faaliyete geçmesiyle sağlıkta Rize şanlı iller arasında olacak” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi'nin hizmet vereceği yeni sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Vali Yazıcı'ya, Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Nedim Turanlı eşlik etti.

"KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ SUNULACAK"

Kompleksin faaliyete başlaması ile Rize'nin yüksek nitelikli bir sağlık merkezi binasına kavuşacağını ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Yeni binasında hizmet vermeye başlayacak olan sağlık birimlerimiz son teknolojiye sahip. Bu ve benzeri çalışmalar tamamlandığında Rize sağlık konusunda en şanslı iller arasına girecek. Rize halkına daha kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Kısa süre sonra açılması planlanan Sağlık Kompleksi'nin tüm Rize halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDEDİLDİ”

Sağlık hizmetlerinin daha iyi koşullarda ve yaygın bir şekilde yürütülmesi yolunda önemli gelişmeler kaydedildiğini ifade eden Vali Yazıcı, “Ülkemizde son yıllarda yapılan çalışmalarla birlikte sağlık sektöründe çok önemli gelişmeler yaşanmış, bu gelişmelere bağlı olarak vatandaşlarımıza sunulan hizmet kalitesi de yükselmiştir. Devletimiz, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha iyi koşullarda yararlanması için çağın şartlarına uygun teknolojik yenilikleri ülkemize kazandırma gayreti içindedir "diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!