Rivaldo'nun takımı 10 maçı da kazandı

Güncelleme Tarihi:

Rivaldonun takımı 10 maçı da kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2009 12:27

Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo'nun top koşturduğu Özbekistan'ın Bunyodkor kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi'nde oynadığı 10 maçı da kazanarak, 30 puanla liderliğini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'nun eski takımı olan Bunyodkor kulübü, Zico'nun kulüpten ayrılmasının ardından yeni sezonda yerli antrenör Hikmet Ergaşev'in yönetiminde oynadığı 10 maçı da kazanarak, sezon başından bu yana liderliği kaptırmayan takım oldu.
16 takımın yer aldığı Özbekistan Yüksek Ligi'nin başlamasından bu yana rakip fileleri 25 kez havalandırarak, en çok gol atan takım olan Bunyodkor, bunun yanı sıra ligin başlamasından bu yana kendi kalesinde 3 gol görerek Taşkent'in diğer ekibi Pakhtakor'un ardından en az gol yiyen takım oldu.

Bu arada Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo da, yeni sezonda rakip fileleri 5 kez havalandırarak, en çok gol atan futbolcular listesinde 2. sırada yer aldı.

Geçen sezonda Özbekistan Kupası ve Yüksek Ligi'ni kazanan, Asya Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finale kadar yükselen Bunyodkor kulübü, Asya Şampiyonlar Liginde ise grup maçlarında çeyrek final için mücadele ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!