Rivaldo Özbekistan'da zirvede

Güncelleme Tarihi:

Rivaldo Özbekistanda zirvede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2009 00:00

Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo, Özbekistan Yüksek Ligi'nde oynadığı bir maçta ilk kez 3 gol birden attı.

Özbekistan Yüksek Ligi'nin 12. haftasında Bunyodkor'un deplasmanda Metallurg'u 4-0 yendiği maçta, Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo 3 gol atarak, Özbekistan Yüksek Ligi'ndeki ilk 'hat-trick'ini yapmış oldu.

Metallurg karşısında 3 gol birden atan Rivaldo, ligin golcüleri arasında ilk sıraya otururken, kaptanlığını yaptığı Bunyodkor ise ligde oynadığı 12 maçı da kazanarak, 36 puanla ligin zirvesine iyice yerleşmiş durumda.

Bu maça kadar rakip fileleri biri penaltıdan olmak üzere toplam 7 kez havalandıran Rivaldo, söz konusu maçta attığı 3 golle, ligin en golcü futbolcusu sıralamasında, 10 golle birinci sıraya oturdu.

İngiltere Premier Lig takımı Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Brezilyalı Luiz Felipe Scolari'nin 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı ve 1 Temmuz itibariyle teslim alacağı Bunyodkor, 36 puanla ligin zirvesinde yer alırken, son günlerde Samet Aybaba ile ilgilendiği yazılan, ülkenin en köklü kulübü Pakhtakor ise 30 puanla 2. sırada takibini sürdürüyor. Bu arada her iki kulüp de Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmiş bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!