Ringde bronz tesellisi

Güncelleme Tarihi:

Ringde bronz tesellisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2015 00:01

Avrupa Oyunları’nda kadınlar 48-51 kiloda Elif, son olimpiyat şampiyonuna, erkekler 46-49 kiloda ise Muhammed, Bator Sagaluev’e yenildi. Irvine karşılaşma hakkını elde etti.

Haberin Devamı

BAKÜ’de düzenlenen Avrupa Oyunları’nda kadınlar 48-51 kiloda Dünya 6 numarası Elif Coşkun, son olimpiyat şampiyonu Nicola Adams’a 3-0 yenilerek finale çıkamadı. Karşılaşma boyunca rakibinden bir adım geride kalan Elif, hakemlerin kararıyla yenildi. Ama buna rağmen milli boksör bronz madalya kazanmayı garantiledi.
Günün ikinci bronzu ise erkeklerde geldi. Milli boksör Muhammed Ünlü, 46-49 kiloda, yarı final karşılaşmasında Bator Sagaluev’e hakem kararıyla yenildi. İlk raundda çok etkili olmayan Muhammed, kalan iki raundda toparlandı. Ancak Rus rakibini geçip altına gitme şansını bulamadı. Buna karşın Muhammed, bronz aldı.

BAHRAM MUZAFFER YARI FiNALi GÖREMEDi

Öte yandan erkekler 91 kiloda Bahram Muzaffer, Hırvat Josip Bepo Filipi’ye çeyrek finalde 3-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Badmintonda 3 iyi 1 kötü haber

BAKÜ 2015’te badminton tek kadınlarda Neslihan Yiğit, üçüncü maçında da Ioanna Karkantzia’yı devirip adını son 16 turuna yazdırdı. Tek erkeklerde Emre Vural da bir üst tura çıkarken, çift kadınlarda ise Neslihan Yiğit-Özge Bayrak çeyrek finale yükseldi. Çift erkeklerde ise Emre Vural-Sinan Zorlu ikilisi Kersaudy-Mittelheisser çiftine yenilip elendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!