Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 10:51

NTV ve NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri...

Haberin Devamı

"Açıkçası kalecinin futbolda ne kadar önemli olduğunu, Ersun Yanal, PTT 1. Lig'de şampiyonluğa oynayan Kayserispor'dan Hakan Arıkan'ı transfer ederek gösterdi. Hem geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor maçının son anlarında hem de bugün maçın tamamında çok başarılıydı.

"HACIOSMANOĞLU HAKEMİ ETKİLEMİŞTİR"
Ersun Yanal, çalıştırdığı bütün takımlarda bu kadar mahkum bir oyun oynamamıştır. İbrahim Hacıosmanoğlu, hakemi etkilemiştir. Nasıl etkilemiştir? Trabzonspor'u ezdirmemiştir. Bülent Yıldırım zor şartlarda hazırlandığı maça psikolojisi etkilenmiş olarak çıktı. "Trabzonspor hakemle puan aldı" asla demiyorum. Ama %50 - %50 olmadı.

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi


"DIEGO OYUNDA KALMALIYDI"
Bir yanda "1 puan cepte" diyen bir teknik adam, diğer yanda ise 1 puana razı olan bir teknik adam var. İsmail Kartal, oyunun sonunda 4-3-3'e döndü. İsmail Kartal, bir sürü problem çözdü. İnsanlar problem çözerken hata da yapabilir. Ama Diego oyunda kalmalıydı. Takımın coşkusu var, rakibi sürekli zorluyor, kim lazım. Problemi çözecek oyuncu lazım. Webo, Emenike, Sow tamam ama Diego da kalmalıydı.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi


"2 PUAN KAYBEDİLDİ AMA TARAFTAR MUTLU"
Rakipten tehlike görmediğiniz anda 4 tane stoperle oynayamazsınız. Fenerbahçe bugün 2 puan kaybetti ama taraftarı bu oyundan mutlu olmuştur. Trabzonspor, amblemi, kalecisi ve stoperleriyle defans yaparak 1 puanı almıştır. Trabzonspor'un son yarım saatte kaleye 1 şutu yok. Trabzonspor taraftarı puandan memnundur ama oyundan memnun değildir.

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi


"İSMAİL HOCANIN TEŞHİSİ DOĞRU İLACI YANLIŞ"
Maç öncesi İsmail Kartal'ın kafası karışık diye düşündüm ama maç önü açıklamasını dinleyince saygı duydum. Geçen haftaki kadroyu bozmak istemedi. Samandıra'da yaşayan biz değiliz, hoca. Şartlar hocayı bu şartlara götürmüş. İsmail Kartal'ın rakip takım da atak yapmayınca ne yapmam lazım dedi. Emenike, Webo, Sow tamam ama bu Meireles değil. Dönen toplar zaten sizde kalıyor. Diego'yu çıkarması dışında herşeyi yaptı. İsmail Hoca'nın teşhisi doğru ama ilacı yanlış kullandı.

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi


"KUYT'IN PERFORMANSI DÜŞÜKTÜ"
İsmail Hoca, "Kuyt'ı neden çıkardı" demem. Kuyt'ın performansı düşüktü. 3 hafta üst üste oyundan çıkmaya başladı. İsmail Hoca, şu anda Kuyt'ı götüremiyor. Böyle görünüyor. Kuyt'ı çıkardığında Webo'yu merkeze, Emenike'yi çizgiye almanız lazım.

"3. LİGDEN BİR TEKNİK ADAM GETİRSENİZ..."
Ersun Yanal saygı duyduğum ve herkesin saygı duyması gereken bir teknik adam ama bugün 3. ligden de bir teknik adam da getirseniz aynı oyun planında oynardı. Ersun Yanal, 1 puanı korumak için hamleler yaptı ve bunda başarılı oldu. Hakan Arıkan'ın da muhteşem oyunu ve savunmanın da performansı bunda etkiliydi.

"FENERBAHÇE'NİN BİR TANE SANTRFORU VAR O DA WEBO"
Fenerbahçe'nin bir tane santrforu var o da Webo. Kuyt da, Sow da, Emenike de kırma santraforlar. Devre arası Mehmet Demirkol ile konutuk ve çok enteresan bir şey söyledi. Benim de çok hoşuma gitti. İkinci yarıda Cardozo ve Emenike yer değiştirse çok değişik bir maç olur dedi. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin oynadığı oyunu Trabzon'da oynasın Cardozo 25'ten aşağı atmaz.

Rıdvan Dilmen: Hacıosmanoğlu hakemi etkiledi

Haberin Devamı

"ERSUN YANAL MACERA ARIYOR, OLMAZ!"
Mehmet Ekici'ye haksızlık yapmayalım. Mehmet, Alex tarzında kimliğe sahip olan bir oyuncu değil. Biraz daha orta sahaya dönük bir forvet arkası oyuncusu. Futbol oyununu iyi bilen ama güçlü bir oyuncu değil. Özer, ofansif koşan bir oyuncusu. Topu da iyi kullanır. Finale baktığımızda defansif anlamda Mehmet Ekici de Özer de arıza yaratır. Ersun Yanal'ın Yusuf Erdoğan'dan Caner Erkin yaratma isteği macera aramaktır. Uğraşmayacaksın, olmaz.

"FENERBAHÇE'NİN EN İYİSİ GÖKHAN'DI"
Fenerbahçe'de bugün en çok Gökhan'ı beğendim. Alper'in daha iyi olmasını beklerdim ama Alper bugün saman alevi gibiydi. Genel olarak takımı beğendim. Fenerbahçe, adı gibi oynadı. Deplasmanlarda kazanılan maçlar bu maçta krediyi getirdi. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!