Richards: Ağlamak istedim

Güncelleme Tarihi:

Richards: Ağlamak istedim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2012 14:53

Manchester City’nin başarılı oyuncusu Micah Richards, Manchester United’ın Blackburn galibiyetinden sonra ağlamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Malmaison Otel’de Daily Mail gazetesinden Ian Ladyman’ın sorularını yanıtlayan Richards, “M.United’ın Blackburn’u 2–0 yendiği maçı izlerken farklı bir duygu hissettim. United’ın gol atacağı belliydi ama 60.dakikaya gelindiğinde “asla bilemezsin” diye düşündüm. Ancak golü bulduklarında ağlamak istedim. Hayatımda sinirli ve mutlu oldum ancak ilk kez ağlamak istedim. Bu şampiyonluğun bizim için ne derece büyük bir anlamı olduğunu fazlasıyla gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Zor bir sezonda harika oynadıklarını söyleyen Richards, bir takımın United’ın unvanını eninde sonunda alacağını bununda Manchester City olduğunu sözlerine ekledi.

Gareth Bale’i çok beğendiğinin altını çizen Richards, “ bana kendimi çok kötü hissettirdi. Çalışmaya başladığı zaman durmuyor, gerçekten çok saçmaydı” sözleriyle genç oyuncuyu övdü.

Haberin Devamı

Adebayor ve Robben’e karşı oynamanın da çok zor olduğunu söyleyen Richards, “ Adebayor’a karşı Arsenal forması giydiği dönemde oynamıştım. Hızlı,teknik ve çok fit bir oyuncuydu. Robben ise gününde olduğunda çok iyi bir oyuncudur. Onunla oynadığımda bir dakika bile rahat nefes alamadım” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!