Ricardo Quaresma affedildi

Güncelleme Tarihi:

Ricardo Quaresma affedildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 17:19

Beşiktaş Yönetimi Quaresma'yı affetme ve Antalya kampına götürme kararı aldı

Haberin Devamı

Kulüp binasında bugün Teknik direktör Samet Aybaba, Başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi'nden Tamer Kıran'ın yaptığı toplantıda; Quaresma konusu yeniden ele alındı ve milli takım arasındaki kampta Quaresma'nın da olması geriktiği kararı alındı.

Portekizli oyuncu bugün gittiği ülkesinden geri çağrılacak ve Antalya'da çarşamba günü başlayacak kampa davet edilecek.

Q7 TATİLİNİ KISA KESECEK

Beşiktaş'ta 18 Temmuz tarihinden buyana takımdan ayrı olarak antrenman yapan Ricardo Quaresma bu sabah saatlerinde eşi ve bir süre önce İstanbul'a getirdiği kızı ile birlikte Portekiz'e gitmişti. Siyah beyazlıların aldığı af kararının ardından Q7 tatilini yarıda keserek Antalya'ya geçmek zorunda kalacak.

FİKRET ORMAN: "BİR GELİŞME YOK"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ricardo Quaresma konusunda şu an için yeni bir gelişmenin olmadığını söyledi. Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantının ardından bir açıklama yapan başkan Fikret Orman, Quaresma konusunda şu an için yeni bir gelişmenin olmadığını, Beşiktaş'ın şartlarının ve bu konuyla ilgili tutumunun aynı şekilde devam ettiğini ifade etti. Ancak başkan Orman'ın toplantıdan ayrılmasının ardından kulüp binasında kalan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın, şu anda Portekiz'de bulunan Quaresma ile temasta olduğu öğrenildi. Son görüşmelerin ardından Quaresma'nın, kısa bir süre içerisinde İstanbul'a dönerek, Beşiktaş'ın 10-14 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği kampa katılması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!