Ribery pazarlığı

Güncelleme Tarihi:

Ribery pazarlığı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2008 09:51

Ribery’nin B.Münih’e transferinde komisyon alamayan menajeri, G.Saray’a bazı gizli belgeleri satmayı teklif etti. Bu belgeler Cimbom’a 10 milyon Euro kazandırabilir.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın bedava olarak ellerinden Marsilya’ya kaçırdıkları, fakat daha sonra buradan Bayern Münih’e 25 milyon Euro’ya transfer olan Fransız yıldız Franck Ribery’nin peşini bırakmıyor. Vatan gazetesinin haberine göre, Ribery’nin Bayern’e geçişi sırasında by-pass yapılarak kenara itilen oyuncunun eski menajeri Bruno Heiderscheild G.Saray’a, Marsilya’ya yapılan transfer sırasındaki belgeleri vermeyi teklif etti. Bu belgelerlerle açılacak yeni dava ile G.Saray’ın hayâlini kurduğu 10 milyon Euro’ya ulaşabileceğini söyleyen Heiderscheild sarı-kırmızılı yönetimle pazarlık yapıyor.  

MARSİLYA TEHLİKEDE

Ribery'nin parasını alamadığı 90 gün içerisinde Marsilya ile görüştüğünü ve bu sürede sözleşme imzaladığını belgeyle kanıtlayabilen Heiderscheild, böylece oyuncunun G.Saray’dan Fransa’ya geçerkenki kötü niyetini ve hem Marsilya’nın hem de Ribery’nin cezalandırılabileceğini öne sürüyor. Ribery’nin FIFA yönetmeliğine göre 90 günlük sürede normal şartlarla hiçbir kulüple görüşemeyeceğini ve sözleşme imzalayamayacağını belirten eski menajeri bu yolla by-pass edildiği Bayern Münih transferinin intikamını almaya çalışıyor

Haberin Devamı

CANAYDIN TAKİPTE

Fakat G.Saray yönetimi Heiderscheild’a hiç güvenmiyor. Belgeleri vermek için G.Saray yönetiminden nakit 1 milyon Euro isteyen Ribery’nin eski menajeri, daha önceki sabıkalarından dolayı dikkatle inceleniyor. Elindeki belgelerin sahte olabileceği konusunda da tahminleri olan yöneticiler şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorlar. Başkan Özhan Canaydın ise Ribery, G.Saray’dan kaçtığında taraftara verdiği “10 milyon Euro getirecek” sözünü tutmak için bu görüşmeleri büyük titizlikle takip ediyor

2. DEFA GÖRÜŞECEKLER

Yöneticiler ocak ayı içerisinde Bruno Heiderscheild ile bir kez daha buluşarak belgeleri inceleyecekler. Eğer belgeler gerçekse Heiderscheild’a “Marsilya aleyhine davayı açalım. Parayı kazanırsak senin 1 milyon Euro’nu veririz” teklifini iletecekler. Çünkü G.Saray daha önce FIFA ve CAS’ta açtığı davaları kaybetmişti. Eldeki belgeler yetersizdi ama Ribery konusunda haklıydı. Ama yeni belgelerle Ribery’nin kötü niyetli bir yalancı olduğu ve G.Saray’ın dolandırıldığı ortaya çıkarsa, sarı-kırmızılı kulüp oyuncunun sözleşmesinde yazan “Giderken 10 milyon Euro getirir” maddesinden dolayı büyük bir piyangoya konabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!