Rhodolfo Galatasaray'a mesaj gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Rhodolfo Galatasaraya mesaj gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 15:15

Galatasay'ın transfer gündeminde bulunan Gremiolu Rhodolfo NTV Spor'a konuştu. Rhodolfo "Türkiye'ye gelip Galatasaray'da oynayabilirim" dedi.

Haberin Devamı

Başarılı stoper, “Eğer her şey istendiği gibi giderse Türkiye’ye gidip Galatasaray’da oynayabilirim” dedi. Rhodolfo, “Her zaman yurt dışında oynamayı hayal ettim, Galatasaray’da forma giymek benim için büyük onur olur” diye konuştu.

RHODOLFO KİMDİR?

Brezilya’nın başkenti Rio de Janeiro şehrinin batısında bulunan Bandeirantes’te dünyaya gelen Rhodolfo, 2002 yılında Washington ve Jose Kleberson gibi birçok önemli futbolcunun yetiştiği CA Paranaense’de forma giymeye başladı ve 2006 yılına kadar burada top koşturdu.

2006 yılında Atletico Paranaense’nin A takımına çıkarak ilk lig maçına çıktı. ilk resmi golünü Corinthians ağlarına 2 Ağustos 2007 tarihinde atan Rhodolfo, sezonu 21 maç, 1 gol, 4 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile tamamladı. Bir sonraki sezon 18 kez ilk 11’de sahaya çıkan Rhodolfo , 2010 yılına gelindiğinde 33 maçta sahaya çıktı. 1 gol atan Brezilyalı stoper, sezon boyunca 2970 dakika sahada şans buldu.

Haberin Devamı

2010 yılında Sao Paulo’ya transfer olan Brezilyalı futbolcu, o dönem Mancherster City’nin başında olan Roberto Mancini’nin dikkatini çekmiş olsa da Avrupa pasaportu olmaması nedeniyle İngiltere yolunu tutamadı. 2012 yılındaki performansının ardından adı Juventus ve Roma ile adı anılsa da Rhodolfo için istenen 15 milyon Euro’luk talep, transferin gerçekleşmemesine neden oldu. Rhodolfo 2011 yılında gösterdiği performansın ardından Thiago Silva, Danilo, Dedé, Reves, Kléber gibi defans oyuncularlıyla Mano Menezes tarafından kariyerinde ilk kez A milli takım kadrosuna çağırılmıştır.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!