GeriSeyahat Reyhanca
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Reyhanca

Reyhanca



Reyhan BAŞAL

North Shield

Eski mekanda yeni tatlar

Gourmet Club

Antalya akşamlarında iş çıkışı uğrayıp stres atacağınız, geç vakitlere dek iyi vakit geçirip eğlenebileceğiniz North Shield, mutfağıyla da başarısını sürdürüyor. Kış mevsimi olmasına rağmen havanın yumuşak olması sayesinde şehir dışından gelen dostlarımızla North Shield'in bahçesinin keyfini sürdük, geçtiğimiz akşam yine. Havanın hafif sertleştiği durumlar için dış mekan ısıtıcıları da bulunduruyorlar.

TURUNÇ AĞAÇLARI

North Shield'in küçük bahçesinde turunç ağaçları altında yemeğe başladık. Başlangıcı; ızgara hellim peyniri, kruton, domates, salatalık, biber ve yeşil salatadan oluşan ve vinegret sos ile sunulan ‘‘Antalya Salatası’’ ile yaptım. Çok lezzetli bir salata. Alternatifler, Çin usulü tavuk salatası, Bahçe salata, Tortillo cips ve özel hazırlanmış dip'lerden oluşan Tex-Mex Combo menüden seçebilecekleriniz arasında.

Ara sıcaklarda ise Çin böreği ve Tex-Mex Taco cazip. Daha sonra BBQ soslu bonfile ile yemeğe devam ettim. Özel baharatlı patates ve barbekü sos, ete ayrı bir lezzet kazandırmış. Seçim yapılabilecek alternatifler ise, Mantar soslu bonfile, Çin usulü tavuk, Viyana usulü et şnitzel, makarna severler için de kremalı mantar soslu Tagliatelle ve acı biberli domates soslu Penne, lezzetli seçenekler...

İNGİLİZ TATLILARI

Menüde tatlı bölümünde geleneksel bir ingiliz tatlısı var, Trifle. Bir dahaki sefere mutlaka deneyeceğim. Başlangıçta servisin biraz yavaş olması haricinde, güzel yemeklerle güzel bir akşam geçirdik.

Yemeğin faturasına gelince, yemeklerin fiyatlarına oranla içecekleri North Shield'de yüksek fiyatlı buluyorum. Aynı kategorideki diğer mekanlarda meşrubat en fazla 1.5 milyon lira iken, burada 2.5 milyon lira. Kısacası yemeğin faturası, kişibaşı ortalama 20 milyon lira, içki dahil...

Adres ve telefon

Adres: The North Shield Pub, Park Sokak, No:14, & Telefon:

0 242 241 19 01

Reyhan BAŞAL

Tel: 0242/340 38 38

False