Rengarenk yılbaşı

Güncelleme Tarihi:

Rengarenk yılbaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2011 00:00

Birbirinden ünlü isimlerle yeni yılı karşılamaya hazırlanan Ankara’da mekanlar 31 Aralık günü öncesi son hazırlıklarını yaparken, Ankaralılar da kutlamalar için gün sayıyor.

2011’i uğurlamaya hazırlandığımız şu günlerde başkenti, yeni yıl heyecanı sardı. Yılbaşı gecesi için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü Ankara, birbirinden ünlü isimlerle 2012’yi karşılayacak. Hemen her mekan, 31 Aralık’ta unutulmaz bir yılbaşı için renkli organizasyonlar hazırladı.

Ambassadore Otel

Yılbaşı gecesi, eğlencenin doruğa ulaşacağı adreslerden biri de Ambassadore Otel olacak. Yılbaşı özel programını ünlü sunucu Vatan Şaşmaz sunacak. Gecede, Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Reyhan Karaca’nın yanı sıra Popstar yarışmasından tanıdığımız Firdevs ve başkent eğlence hayatının ünlü isimlerinden Sertaç Balcı sahne alacak. Oryantal şovun da yer aldığı gecede, çeşitli şovlarla renklenecek.

Dedeman Otel

Pop müziğin başarılı temsilcilerinden Çelik, Yılbaşı gecesi Dedeman Ankara Otel’de sahne alıyor. Saat 19.00’da 2011’e veda kokteyli ile başlayan program, yemek ve Sercan Erdoğan’ın klarnetinden dökülen nağmelerle devam ediyor. Oryantal şovla renklenen gecede, 2011’in son saatinde ise Çelik sahneye çıkıyor. Hediye çekilişlerinin yapılacağı kutlamaların kişi başı fiyatı 189 TL’den başlıyor.

Divan Çengelhan Brasserie

Yılbaşında Divan Çengelhan Brasserie, eşsiz tarihi atmosferinde yılbaşına özel Figen Biricik ve orkestrası ile geceye başlıyor ve ilerleyen saatlerde dj performans ile konuklarına ev sahipliği yapıyor. Divan şeflerinin hazırladığı zengin mönü, kremalı balkabağı çorbası, karışık zeytinyağlı meze ve füme balık, ıspanaklı ve peynir dolgulu cannelloni gibi lezzetler içeriyor. Limitsiz yerli içkinin olduğu gecenin fiyatı ise 185 TL. Otel’de ayrıca konaklama için yılbaşı özel paketleri bulunuyor.

JW Marriot Otel

İlk kez bir Yılbaşı gecesine ev sahipliği yapacak olan JW Marriot Otel’de, Sibel Can başkentlilerle buluşuyor. Balo salonu Angora’da leziz bir yemekle başlayan gece, Sibel Can’ın sahne alması ile devam edecek. Sibel Can’ın büyülü sesi ve keyifli sahne performansı ile yeni yıla merhaba diyecek Başkentliler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenceye doyacak. Gecenin kişi başı fiyatları ise VIP masalar 950 TL , ortamMasalar 750 TL, arka masalar ise 500 ve 250 TL olarak değişiyor.

Saklıkent

Elektronik-swing müzik türünün başrolünü üstlenen Parov Stelar feat. Max the Sax & Jerry Di Monza, yılbaşı gecesi Saklıkent’te sahne alıyor. Elektronik müziğe caz ve swing havalarını katarak yeni bir soluk getiren Avusturyalı prodüktör Parov Stelar ilk deneyimini 90’lı yılların ortalarında gece klüplerinde dj’lik yaparak gösterdi. Shadow Kingdom, Rough Cuts, Seven and Storm, Shine, Daylight, That Swing ve Coco albümleri ile başarısını pekiştiren grup sayısız single’a da imza attı.

Swissotel

Swissotel Ankara’da Gülşen yılbaşı gecesi, Ankaralıların huzuruna çıkıyor. “Yepyeni bir yıl yepyeni umutlar” sloganı ile düzenlenen yılbaşı balosunda ilk olarak Figen Biricik ve orkestrası sahne alacak. Dans şovlar, hediye çekilişleri, dj performansı ile zenginleşecek gecenin mönüsü ise oldukça zengin. Gecede fiyatlar 185 TL’den başlıyor.

Rixos Grand Ankara

Rixos Grand Ankara, 2012’ye sınırsız eğlence ve dans şovlarıyla giriyor. Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün sahne alacağı otelde program, yerli bir grubun sahne almasıyla başlıyor. Orkestra ve oryantal şovun ardından Safiye Soyman ve Faik Öztürk, katılımcılarla buluşacak. Zengin yılbaşı mönüsünün yer aldığı otelde yılbaşına özel konaklama paketleri de bulunuyor. Yılbaşı programının kişi başı fiyatları ise 169 TL’den başlıyor.

Double Tree by Hilton

Double Tree by Hilton Otel’de, yılbaşı gecesi için iki farklı program bulunuyor. Roxanne Salonunda eşsiz yorumuyla Özdemir Erdoğan, Chloe salonunda ise Encanto Cubano Grubu ile Küba gecesi Ankaralılarla buluşuyor. Zengin mönüye limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecek dahil. Chloe Salonu’ndaki fiyatlar 175 TL’den, Roxanne Salonu’ndaki fiyatlar ise 225 TL’den başlıyor.

CK Farabi Otel

Nilay Dorsa, yılbaşı gecesi CK Farabi Otel’de sahne alıyor. Program, Ankara eğlence hayatından ve O Ses Türkiye yarışmasından tanınan Özer Balkan’ın canlı performansıyla başlıyor. Fasılda Ahmet Karagöz ve ekibinin, kıvrak danslarıyla oryantal Yeliz’in de yer aldığı gecenin fiyatı 159 TL. Balo ve konaklamadan oluşan paket ise 289 TL.

Jolly Joker

Ankara’nın en iyi performans mekanlarından Jolly Joker, yılbaşı partisinde Gökhan Türkmen’i Ankaralılarla buluşturuyor. Gökhan Türkmen, sevilen parçalarının yanı sıra yılbaşı için hazırladığı özel repertuarı ile sahne alacak.

Büyükhanlı Park otel

Seksi şarkıcı Esra Balamir, Büyükhanlı Park Otel’deki yılbaşı kutlamasında sahne alacak. Ankara gece hayatının başarılı solistlerinden Cengiz Kaçan ve Sibel de, Balamir’e eşlik edecek. Davetliler yılbaşı kutlamasında Türk pop müziğin yanı sıra halk müziği ve sanat müziğinin de sevilen eserlerini dinleme fırsatı bulacak. DJ partisi, dansözler ve Rus revüsü gibi şovların da yer aldığı kutlama gecesinin kişi başı fiyatları 159 TL’den başlıyor. Fiyata sınırsız içki dahil.

Büyük Anadolu Termal Otel

Büyük Anadolu Termal Otel’in Yılbaşı Balosu’nda Ebru Yaşar sahne alıyor. Ünlü Hint dans grubu Şahmeran ve başkent gecelerinden tanınan Kerem de, Ebru Yaşar’la birlikte davetlilere keyifli bir gece yaşatacak. Sunuculuğunu Hakan Doğanay’ın yaptığı baloda, dj Cüneyt Zorlu ise müzikleriyle eğlenceyi doruğa taşıyacak. Gecenin kişi başı bistro fiyatı 99 TL’den, masa fiyatları ise 159 TL’den başlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!